Samenwerken

Interesse om samen te werken met de INKOM organisatie? Bekijk hier de mogelijkheden.

Door middel van samenwerkingen streven wij ernaar de introductieweek van Maastricht, waar jaarlijks zo’n 7000 studenten op afkomen, op verschillende vlakken te ontwikkelen.

De INKOM, georganiseerd sinds 1990, heeft als doel om nieuwe studenten in Maastricht kennis te laten maken met de stad en alles wat zij te bieden heeft. We focussen hierbij voornamelijk op kennismaking met de universiteit, hogeschool en medestudenten, de verschillende sport- en studentenverenigingen, culturele partijen en het internationale karakter van de stad. Hierbij worden ouderejaars studenten uit Maastricht, maar ook Heerlen en Sittard, nauw betrokken. De INKOM biedt uw bedrijf de mogelijkheid om op unieke wijze aandacht voor uw product of service onder de studentenpopulatie van Maastricht te genereren. Zo beheren wij verschillende digitale kanalen, hebben wij vele opties op de evenementen gedurende de INKOM zelf en zijn er nog grootschalige exclusieve promotiemogelijkheden.

De INKOM zou niet mogelijk zijn zonder een hechte samenwerking met allerhande partijen. Wij streven ernaar om op een creatieve en interactieve manier studenten een onvergetelijke start te bieden van hun studententijd, wat we graag samen met u zouden willen realiseren. Wij staan uiteraard ook altijd open voor nieuwe ideeën!

 

Promotiemogelijkheden

Wilt u meer informatie over de mogelijke opties die wij op het gebied van promotie aanbieden? Neemt u dan contact op met de voorzitter of vicevoorzitter van de Werkgroep INKOM 2019. Wij lichten alle mogelijkheden graag toe.

 

Emma de Groot:

Voorzitter
Werkgroep INKOM 2019
043-3885338
voorzitter.inkom@maastrichtuniversity.nl

Michiel Bosma:

Vicevoorzitter
Werkgroep INKOM 2019
043-3885336
vicevoorzitter.inkom@maastrichtuniversity.nl

 

Wilt u een stand op onze informatiemarkt?

Op ons evenement Welcome to Maastricht bieden wij de mogelijkheid voor organisaties als praktische instellingen, culturele instanties, politieke partijen en studieverenigingen om te laten zien wat zij binnen het Maastrichtse studentenleven te bieden hebben. Indien u geïnteresseerd bent in een stand op dit evenement, kunt u contact opnemen via vicevoorzitter.inkom@maastrichtuniversity.nl.