Samenwerken

Interesse om samen te werken met de INKOM-organisatie? Bekijk hier de mogelijkheden!

Door middel van samenwerkingen streven wij ernaar de introductieweek van Maastricht, waar bij een reguliere INKOM jaarlijks zo’n 7000 studenten op afkomen, op verschillende vlakken te ontwikkelen.

De INKOM, georganiseerd sinds 1990, heeft als doel om nieuwe studenten in Maastricht kennis te laten maken met de stad en alles wat zij te bieden heeft. We focussen hierbij voornamelijk op kennismaking met de universiteit, hogeschool en medestudenten, de verschillende sport- en studentenverenigingen, culturele partijen en het internationale karakter van de stad. Hierbij worden ouderejaars studenten uit Maastricht nauw betrokken. De INKOM biedt uw bedrijf de mogelijkheid om op unieke wijze aandacht voor uw product of service onder de studentenpopulatie van Maastricht te genereren.

Dit jaar zijn de mogelijkheden met betrekking tot samenwerkingen anders dan in anderen jaren. De INKOM zal voornamelijk plaatsvinden via een digitale versie, al zullen er wellicht ook een aantal fysieke momenten georganiseerd worden. Dit houdt echter niet in dat het niet mogelijk is om een samenwerking met de INKOM aan te gaan. Wij beheren verschillende digitale kanalen, hiermee bereiken wij de nieuwe studenten van Maastricht. 

De INKOM zou niet mogelijk zijn zonder een hechte samenwerking met allerhande partijen. Wij streven ernaar om op een creatieve en interactieve manier studenten een onvergetelijke start te bieden van hun studententijd, wat we graag samen met u zouden willen realiseren. Wij staan uiteraard ook altijd open voor nieuwe ideeën!

 

Promotiemogelijkheden

Wilt u meer informatie over de mogelijke opties die wij op het gebied van promotie aanbieden? Neemt u dan contact op met de voorzitter of vicevoorzitter van de Werkgroep INKOM 2021. Wij lichten alle mogelijkheden graag toe.

 

Iris Vloet

Voorzitter
Werkgroep INKOM 2021
043-3885338
voorzitter.inkom@maastrichtuniversity.nl

Sjors Franssen

Vicevoorzitter
Werkgroep INKOM 2021
043-3885336
vicevoorzitter.inkom@maastrichtuniversity.nl

 

Wilt u een plekje op onze informatiemarkt?

Op ons evenement Welcome to Maastricht bieden wij de mogelijkheid voor organisaties als praktische instellingen, culturele instanties, politieke partijen en studieverenigingen om te laten zien wat zij binnen het Maastrichtse studentenleven te bieden hebben. Indien u geïnteresseerd bent in een stand op dit evenement, kunt u contact opnemen met Sjors Franssen via vicevoorzitter.inkom@maastrichtuniversity.nl.