Media Crew

Ben jij...

  • Creatief
  • Enthousiast over de INKOM
  • In bezit van een (spiegelreflex)camera

Word dan media-crew!

De Media-Crew bestaat uit enthousiaste studenten die ervan houden om alle mooie momenten vast te leggen, zodat we ze nooit meer kunnen vergeten! Als fotograaf ga je allerlei activiteiten en feesten af, waar je verantwoordelijk bent voor het maken van foto’s. Deze foto’s zullen verschijnen op de website van de INKOM en de meest sprekende foto’s verschijnen ook in de nieuwsbrief die iedere dag tijdens de INKOM uitgebracht wordt. Als fotograaf werk je met je eigen (spiegelreflex)camera, maar wel samen in een groot, gezellig fotografen-team. Ben jij een kunstenaar achter de camera, dan is deze functie zeker iets voor jou!

Wat krijg je ervoor terug?

Een exclusief Crew t-shirt, een INKOM goodie bag, INKOM munten na elke shift en natuurlijk een super toffe week! Daar bovenop komt nog dat je als Crew gratis toegang krijgt tot de feesten in het MECC! De shifts zijn erg veelzijdig en je kan ze ook nog eens samen uitvoeren met een vriend of vriendin.

Enthousiast geworden?

Super tof dat jij enthousiast bent geworden om media-crew te worden, houd onze Social Media in de gaten! 

Vragen? Neem dan contact op met onze voorzitter, Floor Smits, via de e-mail (voorzitter.inkom@maastrichtuniversity.nl) of via de telefoon (043-3885338).