Werken en geld

Op zoek naar een bijbaan?

Envida.jpg

ENVIDA. VOOR EEN GOUDEN STUDENTENTIJD

Welkom in studentenstad Maastricht! Wij hopen dat je je snel thuis voelt en een geweldige  studententijd beleeft. Met een boeiende studie, nieuwe vrienden en misschien ook een leuke bijbaan. Over die bijbaan gesproken: hoe mooi is het om te kiezen voor  een studentenjob die er echt toe doet?

In ‘ons’ Maastricht wonen veel ouderen die wel wat  hulp kunnen gebruiken. Je maakt hun dagen mooier door er te zijn en de helpende hand te bieden. Daar word je voor betaald, maar er is meer. De ouderen zijn blij en dankbaar als je komt en delen graag hun levenservaring met je. Bovendien staat een bijbaan waaruit je maatschappelijke betrokkenheid spreekt goed op je cv.

Werkervaring heb je niet nodig, die kan je bij ons opdoen. We houden rekening met tentamens en toetsen, zodat je job  goed te combineren is met je studie.

Envida is een grote zorgorganisatie in Maastricht en omgeving die ouderen helpt om zo lang mogelijk een goed leven te lijden. Voor onze woonzorgcentra en in de wijkzorg zijn we altijd zoek naar helpende handen.

Klinkt dit als iets voor jou? Stuur dan een appje naar onze recruiter Noud op 06-15088392 of kijk eens op www.werkenbijenvida.nl.

#jobalert  #ouderenzorg  #studenten  #dankbaarwerk

Zuyderland.jpg

“Ben je op zoek naar een leuke, goed betaalde vakantie baan?

Kom werken bij Zuyderland Huishoudelijke Hulp!

 

Het is de kracht van Zuyderland Huishoudelijke Hulp om ervoor te zorgen dat het huishouden van onze cliënten op rolletjes loopt, zodat de cliënt zo lang mogelijk voor zichzelf kan zorgen en mee kan blijven doen in de samenleving.

 

We zoeken mensen in omgeving Maastricht, maar ook in omgeving van onder andere Sittard, Geleen, Landgraaf, Beek, Meerssen en Ulestraten.

 

Waar je rekening mee kunt houden:

  • Je dient flexibel inzetbaar te zijn in de schoolvakanties;
  • Salaris per uur 17 en 18 jaar €9,80 | 19 en 20 jaar €9,99 | 21 en 22 jaar €10,49;
  • Vakantierechten en vakantiegeld worden verrekend met de eindafrekening;
  • (Brom)fietsvergoeding per gewerkte dag;
  • Mogelijkheid om alleen ochtenden te werken of op zaterdagochtend;
  • Je wordt ingezet in een straal van 10 km vanaf je huisadres.

 

Ben je enthousiast en wil je je graag aanmelden of wil je meer informatie? 
Neem contact met ons op!

Bel 046 – 750 54 54, solliciteer via www.werkenbijzuyderland.nl of e-mail naar sollicitatie@zuyderlandhuishoudelijkehulp.nl