These are the Times

'These are the Times', hét INKOM-thema van INKOM 2021! Check hieronder waarom de Werkgroep INKOM voor dit thema heeft gekozen!

Passender dan 'These are the Times' kon het INKOM-thema van INKOM 2021 niet.

Werkgroep INKOM 2021 vindt het enorm belangrijk om de deelnemer de perfecte start van zijn/haar studententijd te kunnen bieden. De INKOM is namelijk dé tijd waarop de deelnemer kennismaakt met Maastricht als diens nieuwe studentenstad en alles wat daarbij komt kijken. Het is hét moment om te bepalen hoe JIJ jouw studententijd wil indelen en om uit te vinden wat bij je past!

Daarnaast focust de Werkgroep INKOM 2021 ook op het betrekken van verschillende partijen die 'Diversity & Inclusivity' in hun hart sluiten. These are the Times, waarin we met z'n allen ruimdenkender zijn dan ooit en daar moet dan ook aandacht aan worden besteed volgens ons!

Ook heeft These are the Times te maken met de huidige situatie waarin we zitten. Wij als Werkgroep INKOM hopen dat de INKOM een prachtig moment mag worden na een welbewogen jaar voor de toekomstige studenten! Een goede start is zó enorm belangrijk naar onze mening. Daarom werken wij met vier verschillende scenario's om ervoor te zorgen dat de INKOM in 2021 ten alle tijden door kan gaan. Omcirkel 16 t/m 20 augustus dus in je agenda, want dit wil je niet missen!

Check hieronder onze themabekendmakingsvideo voor meer informatie: