Techno

Tijdens de INKOM zijn de Techno’s verantwoordelijk voor de stroom- en watervoorzieningen gedurende de INKOM. Want, overal waar stroom nodig is, zijn Techno’s! Als Techno ben je dan ook op veel verschillende activiteiten actief en krijg je een goed beeld van wat er tijdens de INKOM allemaal moet gebeuren. 
Zo help jij bijvoorbeeld op maandag mee met de opbouw van de grote MECC feesten, help je mee met de opbouw van de Opening op de Markt én zorg je ervoor dat alle toffe DJ’s stroom hebben om hun beste set te draaien!

Verantwoordelijkheden en eisen Techno

Om Techno te worden is geen specifieke voorkennis nodig. Wat technisch inzicht is mooi meegenomen, maar je leert het vak voornamelijk door het veel te doen en door met je team iedere uitdaging op te pakken. We zoeken elk jaar gedreven mensen die graag eens een goede kijk achter de schermen willen nemen.  Enthousiast geworden? Neem contact op met Yorick Moison: 043-3885337 of logistiek.inkom@maastrichtuniversity.nl of kom naar een van de interesseborrels op 28 maart of 9 april tussen 17:00 en 19:00 in de Preuverij!