Techno

Tijdens de INKOM zijn de Techno’s verantwoordelijk voor de stroom- en watervoorzieningen gedurende de INKOM. Want, overal waar stroom nodig is, zijn Techno’s! Als Techno ben je dan ook op veel verschillende activiteiten actief en krijg je een goed beeld van wat er tijdens de INKOM allemaal moet gebeuren. 
Zo help jij bijvoorbeeld tijdens een reguliere INKOM op maandag mee met de opbouw van de grote MECC feesten én zorg je ervoor dat alle toffe DJ’s stroom hebben om hun beste set te draaien!

Verantwoordelijkheden en eisen Techno

Om Techno te worden is geen specifieke voorkennis nodig. Wat technisch inzicht is mooi meegenomen, maar je leert het vak voornamelijk door het veel te doen en door met je team iedere uitdaging op te pakken. We zoeken elk jaar gedreven mensen die graag eens een goede kijk achter de schermen willen nemen.  

Enthousiast geworden? Kom langs op de interesseborrel of stuur een mail naar logistiek.inkom@maastrichtuniversity.nl. Misschien zien wij jou wel 'shinen' tijdens INKOM 2023!

239245491_5661682320512111_5871955857033696565_n.jpg

Ervaringsverhaal

Techno, INKOM... Tja waar moet ik beginnen, wat heb ik al een aantal mooie jaren meegemaakt. Kan me nog goed herinneren dat ik mijn allereerste jaar op zondag in het lege MECC begon. Er was nog niets aangesloten, al het materiaal stond al klaar, het leek mij een haast onmogelijke opdracht om alles aan te sluiten. Maar onder begeleiding van de oude rotten was het een kwestie van tijd voordat alles klaar was en we samen een borrel konden drinken. De rest van de dagen liepen even gesmeerd, overdag allemaal met de handen uit de mouwen een evenement opbouwen en vervolgens onder het genot van een drankje genieten van het resultaat, dan denk je toch wel even van, WOW, dit hebben we toch wel even geflikt.
Inmiddels zijn we flink wat jaren verder. Al die jaren zie ik ze de eerste dag beginnen met het gevoel van, shit, hoe gaan we dit ooit regelen, een heel bekend gevoel. Naarmate de week vordert zie je het gevoel veranderen naar, ow is dit alles, dat regelen we wel hoor. Op het eind van de week hoef ik niet eens meer naar ze om te kijken, en komen ze vaak naar me toe met, "Mark mooi dit man, volgend jaar weer toch". En dat doen we zeker, met onze vaste doch veranderende groep. Er zijn zelfs mensen die ieder jaar terug komen, en dat zegt genoeg toch ;)...

-          Mark Steijns, Techno sinds 2011