Schrijf je nu in als mentor!

Help studenten in spe de stad leren kennen als mentor voor INKOM 2020!

mentor 1.jpg
     

Mentor 2.jpg

De mentoren zijn de begeleiders van de deelnemers van de INKOM. Zij zorgen ervoor dat de deelnemers overal komen en dat ze een prachtige INKOM-week beleven. Uiteraard beleven de mentoren zelf ook een fantastische week!

De INKOM geeft alle eerstejaars studenten de kans om te ontdekken wat het inhoudt om student in Maastricht te zijn. Het is een fantastische week met unieke activiteiten en grote feesten. Ouderejaars studenten kunnen deze week opnieuw te beleven: als mentor!

Op het online platform ben je alleen verantwoordelijk voor 6 eerstejaars studenten. Tijdens de fysieke momenten van INKOM 2020 ben je samen met je medementor verantwoordelijk voor 12 eerstejaars studenten. Je beantwoordt hun vragen, je zorgt dat iedereen mee doet met de digitale evenementen en zorgt dat iedereen elkaar goed leert kennen zodat de deelnemers een goede start van hun studententijd hebben! Hierdoor krijg jij ook toegang tot het digitale platform van de INKOM en heb jij als enige ouderejaars student de mogelijkheid om bij de fysieke momenten van de INKOM aanwezig te zijn! Kortom, jij en je mede INKOM-papa of –mama zorgen ervoor dat jouw kindjes de leukste week van hun studententijd hebben, terwijl je zelf ook kan genieten van deze week!

Mentor-instructies:
Als mentor moet je twee mentoren-instructies volgen. De eerste instructie kun je volgen in juni. De tweede mentoren-instructie volg je op de eerste dag van de INKOM, vóórdat je je groepje leert kennen. Dit is op maandag 17 augustus tijdens Registrations voor INKOM 2020.

Let op: beide mentoren-instructies zijn verplicht!

Vragen:
Heb je nog vragen? Neem contact op met onze penningmeester Hanneke Steinmann via een mail naar penningmeester.inkom@maastrichtuniversity.nl of bel 043-3885339.