INKOM Team

Het INKOM Team is dag en nacht bezig om de INKOM vlekkeloos te laten verlopen. Zij zorgen ervoor dat iedereen een fantastische INKOM kan beleven. Binnen het team kennen we verschillende groepen met verschillende taken.

De Centrale Post is de ondersteunende commissie van de Werkgroep INKOM (WGI). De CP bestaat uit 20 tot 25 studenten die de Werkgroep INKOM helpt met het uitvoeren van alle programma-onderdelen tijdens de INKOM. Wil jij met een leuke, gevarieerde groep mensen een geweldige week neerzetten? Ben jij stressbestendig, weet je van aanpakken en werk je oplossingsgericht? Dan is de Centrale Post iets voor jou!

Als MECC-Cie  ben je gedurende de reguliere INKOM betrokken bij vrijwel alles wat er in het MECC (congrescentrum Maastrucht) gebeurt. Je gaat namelijk meehelpen met het organiseren van meerdere feesten in het MECC voor 7.000 studenten! Samen met je team ga je een lege hal van 10.000m2 omtoveren tot het grootste (en leukste) studentenfeest van Nederland.

Tijdens de reguliere INKOM zijn de techno's verantwoordelijk voor de stroom- en watervoorzieningen gedurende de INKOM. Want, overal waar stroom nodig is, zijn Techno’s! Als Techno ben je dan ook op veel verschillende activiteiten actief en krijg je een goed beeld van wat er tijdens de INKOM allemaal moet gebeuren.

Het logistiek team is ervoor verantwoordelijk dat alle materialen op de juiste plek aankomen en daarmee vormen ze een essentieel onderdeel van de groep mensen die de INKOM mede mogelijk maken.

Geïnteresseerd geraakt?

Al enthousiast? Voor INKOM 2020 zijn wij voorzien, maar laat het vooral weten of je interesse hebt voor het INKOM team van INKOM 2021! Neem dan contact op met onze secretaris Marte Hoeben op secretaris.inkom@maastrichtuniversity.nl of 043-3885335.

CP 2019.jpg     MECCcie 2019.jpg