Mentoreninschrijvingen 2023

Wil jij meehelpen om nieuwe studenten een onvergetelijke week te bezorgen tijdens de INKOM 2023? Aarzel dan niet en geef je op als mentor!  

                                                                                


foto inkom.jpg


De mentoren zijn de begeleiders van de deelnemers van de INKOM. Zij zorgen ervoor dat de deelnemers overal komen en dat ze een prachtige INKOM-week beleven. Uiteraard beleven de mentoren zelf ook een fantastische week!

De INKOM geeft alle eerstejaars studenten de kans om te ontdekken wat het inhoudt om student in Maastricht te zijn. Het is een fantastische week met unieke activiteiten en grote feesten. Ouderejaars studenten kunnen deze week opnieuw te beleven: als mentor!

Tijdens INKOM 2023 ben je samen met je medementor verantwoordelijk voor 10 tot 15 eerstejaars studenten. Je beantwoordt hun vragen, je zorgt dat iedereen mee doet met de evenementen en zorgt dat iedereen elkaar goed leert kennen, zodat de deelnemers een goede start van hun studententijd hebben! Kortom, jij en je mede INKOM-mentor zorgen ervoor dat jouw groepdeelnemers de leukste week van hun studententijd hebben, terwijl je zelf ook kan genieten van deze week!

Wil jij tijdens INKOM 2023 mentor zijn, houd onze Social Media in de gaten!

Let op: dit betekent niet dat je gegarandeerd een plekje als mentor hebt! Vragen:
Heb je nog vragen? Neem contact op met onze penningmeester Robbert van Esch via een mail naar penningmeester.inkom@maastrichtuniversity.nl of bel 043-3885339.