Mentoren

Help studenten in spe de stad leren kennen als mentor voor INKOM 2019!


     Mentor 1.jpg        Mentor 2.jpg


De mentoren zijn de begeleiders van de deelnemers van de INKOM. Zij zorgen ervoor dat de deelnemers overal komen en dat ze een prachtige INKOM-week beleven. Uiteraard beleven de mentoren zelf ook een fantastische week!

De INKOM geeft alle eerstejaars studenten de kans om te ontdekken wat het inhoudt om student in Maastricht te zijn. Het is een fantastische week met unieke activiteiten en grote feesten. Ouderejaars studenten kunnen deze week opnieuw te beleven: als mentor!

Samen met je medementor ben jij verantwoordelijk voor een groep van ongeveer 10 eerstejaars studenten. Je maakt hen wegwijs in de stad en begeleid hen naar alle INKOM activiteiten. Hierdoor krijg je toegang tot exclusieve evenementen zoals Comedy Night en de BBQ. Jij en je mede INKOM-papa of –mama zorgen ervoor dat jouw kindjes de leukste week van hun studententijd hebben, terwijl je zelf ook kan genieten van deze week!

Aanmelden:
De aanmelding voor Mentoren voor INKOM 2019 zijn open! Klik hier om je aan te melden of gebruik het formulier hieronder! Aanmelden kan tot 17 mei 2019.

Mentorinstructies:
Als mentor moet je twee mentoren-instructies volgen. De eerste instructie kun je volgen in juni. De tweede mentoren-instructie volg je op de eerste dag van de INKOM, vóórdat je je groepje leert kennen. Dit is op maandag 19 augustus tijdens Registrations.

Let op: beide mentoren-instructies zijn verplicht!

Vragen:
Heb je nog vragen? Neem contact op met onze penningmeester Lucie Wilbers via een mail naar penningmeester.inkom@maastrichtuniversity.nl of bel 043-3885339.

Schrijf je hier in!