Mentoren

De mentor inschrijvingen voor INKOM 2021 zijn OPEN! Schrijf je HIER in, of via de inschrijfpagina onderaan de pagina, en zorg ervoor dat de INKOM-deelnemers dé nieuwe start krijgen die zij verdienen!

Volg de volgende stappen om je in te schrijven:

  1. Maak een INKOM-account aan als je deze nog niet hebt
  2. Klik op de knop 'Inschrijven'
  3. Selecteer 'Mentoren' in het keuzemenu
  4. Volg de volgende stappen en geef antwoord op de vragen

GEFELICITEERD! Je staat nu ingeschreven als INKOM-mentor voor INKOM 2021!

                                                                                

foto inkom.jpg


De mentoren zijn de begeleiders van de deelnemers van de INKOM. Zij zorgen ervoor dat de deelnemers overal komen en dat ze een prachtige INKOM-week beleven. Uiteraard beleven de mentoren zelf ook een fantastische week!

De INKOM geeft alle eerstejaars studenten de kans om te ontdekken wat het inhoudt om student in Maastricht te zijn. Het is een fantastische week met unieke activiteiten en grote feesten. Ouderejaars studenten kunnen deze week opnieuw te beleven: als mentor!

Tijdens INKOM 2021 ben je samen met je medementor verantwoordelijk voor 10 tot 15 eerstejaars studenten. Je beantwoordt hun vragen, je zorgt dat iedereen mee doet met de evenementen en zorgt dat iedereen elkaar goed leert kennen, zodat de deelnemers een goede start van hun studententijd hebben! Hierdoor krijg jij ook toegang tot het platform van de INKOM en heb jij als enige ouderejaars student de mogelijkheid om bij de fysieke momenten van de INKOM aanwezig te zijn! Kortom, jij en je mede INKOM-papa of –mama zorgen ervoor dat jouw kindjes de leukste week van hun studententijd hebben, terwijl je zelf ook kan genieten van deze week!

Mentor-instructies:
Als mentor moet je twee mentoren-instructies volgen. In deze twee instructies word je volledig klaargestoomd als mentor en weet jij zeker dat je jouw groepje een top tijd zal gaan bezorgen!

Vragen:
Heb je nog vragen? Neem contact op met onze secretaris Doris de Kok via een mail naar secretaris.inkom@maastrichtuniversity.nl of bel 043-3885335.