Mentoreninschrijvingen 2021

Helaas zijn de mentoreninschrijvingen voor INKOM 2021 inmiddels gesloten.

Heb jij je nog niet opgegeven, maar wil je de INKOM wel graag vanuit een andere kant meemaken? Schrijf je dan NU in als crew via onze inschrijfpagina en help ons bij de organisatie van dit mega grote evenement in ruil voor een aantal leuke beloningen!

Zien wij jou in augustus?

Mentoren

foto inkom.jpg


De mentoren zijn de begeleiders van de deelnemers van de INKOM. Zij zorgen ervoor dat de deelnemers overal komen en dat ze een prachtige INKOM-week beleven. Uiteraard beleven de mentoren zelf ook een fantastische week!

De INKOM geeft alle eerstejaars studenten de kans om te ontdekken wat het inhoudt om student in Maastricht te zijn. Het is een fantastische week met unieke activiteiten en grote feesten. Ouderejaars studenten kunnen deze week opnieuw te beleven: als mentor!

Tijdens INKOM 2021 ben je samen met je medementor verantwoordelijk voor 10 tot 15 eerstejaars studenten. Je beantwoordt hun vragen, je zorgt dat iedereen mee doet met de evenementen en zorgt dat iedereen elkaar goed leert kennen, zodat de deelnemers een goede start van hun studententijd hebben! Hierdoor krijg jij ook toegang tot het platform van de INKOM en heb jij als enige ouderejaars student de mogelijkheid om bij de fysieke momenten van de INKOM aanwezig te zijn! Kortom, jij en je mede INKOM-papa of –mama zorgen ervoor dat jouw kindjes de leukste week van hun studententijd hebben, terwijl je zelf ook kan genieten van deze week!

Mentor-instructies:
Als mentor moet je twee mentoren-instructies volgen. In deze twee instructies word je volledig klaargestoomd als mentor en weet jij zeker dat je jouw groepje een top tijd zal gaan bezorgen!

Vragen:
Heb je nog vragen? Neem contact op met onze secretaris Doris de Kok via een mail naar secretaris.inkom@maastrichtuniversity.nl of bel 043-3885335.