Schrijf je hier in voor de preregistraties voor INKOM 2021!

1. Maak je INKOM-account aan.

2. Schrijf je in via de preregistrations van INKOM 2021.

3. Blijf op de hoogte van al het nieuws en pre-order jouw INKOM-ticket!

Meer informatie?

De definitieve inschrijvingen voor de INKOM zijn helaas nog niet geopend! Doordat er dit jaar wat onduidelijkheid heerst rondom de COVID-19 crisis, hebben wij de preregistrations in het leven geroepen. Schrijf je hieronder of via de volgende link in voor deze preregistraties voor INKOM 2021 en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom de INKOM! Denk daarbij aan de bekendmaking van het INKOM-programma, de definitieve opening van de inschrijvingen en al het belangrijke nieuws rondom COVID-19.

Via de pre-registrations krijg je de kans om jouw INKOM-ticket een week voor de reguliere ticketverkoop start te bemachtigen! We raden je wel aan om er snel bij te zijn, want OP = OP.

Via onze Social Media blijf je voorafgaand, maar ook tijdens de INKOM op de hoogte van al het belangrijke nieuws en de meest recente updates. Volg ons daarom vooral op Instagram en Facebook!

Op zoek naar een sfeerimpressie van de INKOM? Check onze aftermovies op ons YouTube-kanaal of volg ons op ons gloednieuw TikTok-account!

INKOM 2021 zal plaatsvinden van 16 t/m 20 augustus. 

Wij hebben er zin in! Tot in augustus!