INKOM 2022 tickets!

Deelnemerstickets voor INKOM 2022 zijn uitverkocht! 

Geef je nu op voor de wachtlijst voor deelnemerstickets voor INKOM 2022 via deze link. Dit geeft geen garantie dat je een deelnemersticket kan krijgen, echter zal je wel als eerste op de hoogte gebracht worden als er tickets vrij komen.

Daarnaast raden we je aan om het non-participant combipack te kopen via deze link. Hiermee krijg je toegang tot Tapijn (Opening, Culture Carnival en het Festival), MECC Tuesday, Cantus en Heineken Night. 

Heb jij al een deelnemersticket gekocht?

Zorg er dan voor dat je tickets voor de MECC-feesten koopt via deze link! Als deelnemer heb je namelijk gratis toegang tot alle INKOM-evenementen met uitzondering van MECC Tuesday en Heineken Night. Meer informatie over de MECC-feesten kan je vinden op de speciale MECC-parties website.

Thema INKOM 2022

Op de hoogte blijven van INKOM 2022?

Via onze Social Media blijf je voorafgaand, maar ook tijdens de INKOM op de hoogte van al het belangrijke nieuws en de meest recente updates. Volg ons daarom vooral op Instagram en Facebook!

Op zoek naar een sfeerimpressie van de INKOM? Check onze aftermovies op ons YouTube-kanaal of volg ons op ons gloednieuw TikTok-account!

INKOM 2022 zal plaatsvinden van 22 t/m 26 augustus. 

Wij hebben er zin in! Tot in augustus!