Crew

Ben jij degene die wij zoeken om INKOM 2019 een groot succes te maken?

Studeer jij aan Maastricht University of Zuyd Hogeschool en heb jij interesse in het meehelpen met de organisatie van de introductieweek van Maastricht? Dan is crew iets voor jou! 

Zo’n 90 enthousiaste crewmembers zijn gedurende de INKOM actief betrokken bij de organisatie van alle evenementen. Van het helpen met opbouwen van de opening op de Markt, waar even later duizenden studenten staan te feesten, tot het verkopen van merchandise op het festival met muziek in jouw oren. En hier krijg je van alles voor terug; gratis toegang tot de MECC feesten inclusief een aantal drankmunten, gedurende de INKOM iedere avond een gratis crew-borrel, gratis pré-INKOM borrels en de pré-INKOM Party op de vrijdag voor de INKOM. De shifts zijn erg veelzijdig en je kan ze ook nog eens samen uitvoeren met een vriend of vriendin!
Er zijn verschillende takenpakketten binnen de Crew. Dit zijn de volgende;

Algemene crew
De algemene Crew zorgt voor allerlei praktische zaken. Denk hierbij aan het verzorgen van de BBQ, het begeleiden van inschrijvingen en kaartverkoop en het op- en afbouwen van activiteiten. Hiermee krijg je een goede kijk achter de schermen van de gehele organisatie van de mooiste week van Maastricht!

Chauffeur
Tijdens de INKOM rijden er verschillende auto’s van de Werkgroep INKOM van hot naar her. Deze auto’s vervoeren mensen en kleine spullen die per direct nodig zijn op locatie. Houd jij ervan om rond te rijden en bezig te zijn met het perfectioneren van het logistieke plaatje? Schrijf je in als chauf! 

 
Press

Het Press-team bestaat uit enthousiaste studenten die ervan houden om alle mooie momenten vast te leggen. Het Press-team is op te delen in de volgende functies:

-      Editor

Als Editor ga je in koppels alle activiteiten en feesten af met een smartphone en zijn jullie de ware Social Media goeroes van de INKOM! Naast het posten van leuke, spraakmakende, gekke en interessante microblogs op Facebook, Twitter en Instagram, ben je ook medeverantwoordelijk voor het samenstellen van de nieuwsbrief, die iedere dag van de INKOM verschijnt. Je bent dus een ware INKOM-journalist.

-      Fotograaf

Als fotograaf ga je allerlei activiteiten en feesten af, waar je verantwoordelijk bent voor het maken van foto’s. Deze foto’s zullen verschijnen op de website van de INKOM en de meest sprekende foto’s verschijnen ook in de nieuwsbrief die iedere dag tijdens de INKOM uitgebracht wordt. Als fotograaf werk je met je eigen (spiegelreflex)camera, maar wel samen in een groot, gezellig fotografen-team. Ben jij een kunstenaar achter de camera, dan is deze functie zeker iets voor jou!

 

Enthousiast geworden?

Lijkt één van deze functies jou interessant? Meld je dan aan via dit aanmeldingsformulier en like de INKOM Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van alle updates! Vragen? Neem dan contact op met onze secretaris, Kim Broekhuizen, via de e-mail (secretaris.inkom@maastrichtuniversity.nl) of via de telefoon (043-3885335). 


Praktische informatie

Heb je je aangemeld voor Crew via het aanmeldingsformulier? Vergeet dan niet naar de Crew instructies te komen! Tijdens deze instructies vertellen wij je alles wat je moet weten om Crew tijdens de INKOM te zijn! Zo geven we je bijvoorbeeld een overzicht van het nieuwe programma, de mogelijke shifts en jouw persoonlijke rooster, informatie over de voordelen van het zijn van Crew en natuurlijk de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Ook zal er aansluitend een kennismakingsborrel plaatsvinden, om de rest van de organisatie van de INKOM en je mede crewleden te leren kennen. Hopelijk tot dan!