Crew

Ben jij...

  • Sociaal 
  • Harder werker
  • Enthousiast over de INKOM
  • (Flexibel) beschikbaar tijdens de INKOM

Word dan algemene crew!

De algemene Crew bestaat uit zo'n 100 enthousiaste crewmembers. De crew zorgt voor allerlei praktische zaken, zoals bijvoorbeeld het verzorgen van de BBQ, het begeleiden van inschrijvingen en kaartverkoop en het op- en afbouwen van activiteiten. Hiermee krijg je een goede kijk achter de schermen van de gehele organisatie van de mooiste week van Maastricht! Daarnaast kan je ook aangeven dat je graag een chauffeur shift wilt, waardoor je de alle mensen en kleine spullen verzorgd voor alle locaties. 

Wat krijg je ervoor terug?

Een exclusief Crew t-shirt, een INKOM goodie bag, elke dag een Crew-drink en natuurlijk een super toffe week! Daar bovenop komt nog dat je als Crew gratis toegang krijgt tot de feesten in het MECC (als je minimaal twee Crew-shifts doet)! De shifts zijn erg veelzijdig en je kan ze ook nog eens samen uitvoeren met een vriend of vriendin!

Enthousiast geworden?

Super tof dat jij enthousiast bent geworden om algemene crew te worden! Vul deze vragenlijst in en kom langs op de interesseborrel!

Vragen? Neem dan contact op met onze voorzitter, Floor Smits, via de e-mail (voorzitter.inkom@maastrichtuniversity.nl) of via de telefoon (043-3885338).