Crew

Inmiddels zijn de crewinschrijvingen voor INKOM 2021 gesloten. Wil jij de organisatie van INKOM 2022 ondersteunen als crew? Vervul een aantal leuke taken en maak op een vrijblijvende manier kennis met een groot evenement van Maastricht! Houd onze Social Media in de gaten voor de opening van de inschrijvingen en wellicht zien we jou wel op onze INKOM-terreinen!

Nog vragen? Mail dan naar Kirsten via penningmeester.inkom@maastrichtuniversity.nl

Studeer jij aan Maastricht University of Zuyd Hogeschool en heb jij interesse in het meehelpen met de organisatie van de introductieweek van Maastricht? Dan is crew iets voor jou! 

Zo’n 90 enthousiaste crewmembers zijn gedurende de reguliere INKOM actief betrokken bij de organisatie van alle evenementen. Wat krijg je hiervoor terug? Een exclusief Crew t-shirt, een INKOM goodie bag, INKOM munten na elke shift en natuurlijk een super toffe week!  Daar bovenop komt nog dat je als Crew gratis toegang krijgt tot de feesten in het MECC! De shifts zijn erg veelzijdig en je kan ze ook nog eens samen uitvoeren met een vriend of vriendin!
Er zijn verschillende takenpakketten binnen de Crew. Dit zijn de volgende;

Algemene crew
De algemene Crew zorgt voor allerlei praktische zaken. Denk hierbij aan het verzorgen van de BBQ, het begeleiden van inschrijvingen en kaartverkoop en het op- en afbouwen van activiteiten. Hiermee krijg je een goede kijk achter de schermen van de gehele organisatie van de mooiste week van Maastricht!

Chauffeur
Tijdens de INKOM rijden er verschillende auto’s van de Werkgroep INKOM van hot naar her. Deze auto’s vervoeren mensen en kleine spullen die per direct nodig zijn op locatie. Houd jij ervan om rond te rijden en bezig te zijn met het perfectioneren van het logistieke plaatje? Schrijf je in als chauf! 

 
Press
Het Press-team bestaat uit enthousiaste studenten die ervan houden om alle mooie momenten vast te leggen, zodat we ze nooit meer kunnen vergeten!

-      Fotograaf

Als fotograaf ga je allerlei activiteiten en feesten af, waar je verantwoordelijk bent voor het maken van foto’s. Deze foto’s zullen verschijnen op de website van de INKOM en de meest sprekende foto’s verschijnen ook in de nieuwsbrief die iedere dag tijdens de INKOM uitgebracht wordt. Als fotograaf werk je met je eigen (spiegelreflex)camera, maar wel samen in een groot, gezellig fotografen-team. Ben jij een kunstenaar achter de camera, dan is deze functie zeker iets voor jou!

 

Enthousiast geworden?

Super tof dat jij enthousiast bent geworden om crew te worden! Vragen? Neem dan contact op met onze penningmeester, Kirsten Geurtz, via de e-mail (penningmeester.inkom@maastrichtuniversity.nl) of via de telefoon (043-3885339).