COVID-19 en de INKOM

2021 is een bewogen jaar voor ons allemaal.

Toen wij in november als Werkgroep INKOM 2021 startten met de organisatie van de INKOM, was één ding duidelijk. De INKOM zal er komen, in welke vorm dan ook! Om deze reden werken we momenteel met vier scenario's en houden we zo rekening met iedere situatie die in augustus dit jaar zou kunnen gelden. Zodra duidelijk wordt welk scenario we kiezen, zal het programma ook bekendgemaakt worden!

Om ervoor te kunnen zorgen dat iedereen gezond blijft, worden onze fysieke activiteiten aangepast volgens de maatregelen van het RIVM. 

Vanuit de organisatie de vraag aan jou als deelnemer om jezelf ook aan deze maatregelen te houden voor je eigen gezondheid, maar ook die van anderen!

Maatregelen waar je aan moet denken zijn:

  • Het behouden van 1,5e meter afstand in de verschillende looprouten die worden aangeboden. Ook als het de bedoeling is dat je blijft zitten, dient de afstand bewaard te worden.
  • Om te voorkomen dat te veel deelnemers zich op één locatie bevinden, dien je je in te schrijven voor een eigen tijdslot. Zorg dat je dit tijdslot goed volgt en ook op tijd bent voor je shift!
  • Graag vragen we je om je handen te desinfecteren op iedere INKOM-locatie.

Toegangsbeleid testen

Naar aanleiding van de huidige maatregelen, vragen wij bij verschillende evenementen om een QR code in de coronacheck app.

Twijfel je of je moet testen? Hou dan het onderstaande rooster aan! 

Je kunt ook het rooster bekijken middels de LINK

Schermafbeelding 2021-08-05 om 14.14.31.png

Mochten er nog onduidelijkheden zijn naar aanleiding van bovenstaand schema, bel/mail ons zeker even!

Vragen rondom de COVID-19 vaccinaties?

Maastricht University heeft een eigen FAQ-pagina opgezet waar alle vragen rondom COVID-19 vaccinaties beantwoord worden. Wij als INKOM dienen dit jaar te werken negatieve testuitslagen en vaccinatie- en herstelbewijzen. Zodra daar meer informatie over is, horen jullie daarover meer van ons!