Meehelpen?

Tijdens de INKOM zetten normaal gesproken meer dan 750 studenten zich vrijwillig in om van de INKOM een gigantisch mooie week te maken! Ook dit jaar kan er geen INKOM worden georganiseerd zonder vrijwilligers. Schrijf je nu in en zorg ervoor dat iedere deelnemer dé perfecte start van je studententijd krijgt!

De vrijwilligers die zich normaal gesproken inzetten voor de INKOM hebben veel verschillende functies om de week goed te laten verlopen! Zo draagt iedereen zijn steentje bij! De verschillende functies hebben een individuele pagina voor meer informatie. Check ze vooral even!

Mentoren leiden de deelnemers rond door de stad terwijl de Crew zorgt dat achter de schermen alles op rolletjes verloopt. 

Daarnaast is er natuurlijk ook nog het INKOM Team. Samen zorgen zij ervoor dat iedereen een fantastische INKOM kan beleven. De Centrale Post is het centrale aanspreekpunt voor alle deenemers van de INKOM. Zij staat de Werkgroep INKOM bij tijdens de gehele week. De MECC-cie is normaal gesproken verantwoordelijk voor de bekende feesten in het MECC (congrescentrum Maastricht). Wellicht zie je ze dit jaar bij één van de vele live streams! Zonder Techno's zou geen enkele INKOM-locatie van stroom voorzien zijn en zonder materialen kun je geen evenement en digitale evenementen opbouwen, daar heb je een Logistiek Team voor nodig.

Het mag duidelijk zijn, we hebben hun hulp dus hard nodig! 

We hopen je volgend jaar te verwelkomen binnen ons fantastische INKOM team!