16-20 augustus

16-20 augustus

Wat is de Inkom?

De INKOM is de algemene introductieweek van Maastricht voor alle nieuwe studenten van Maastricht University en Zuyd Hogeschool. INKOM 2021 vindt plaats van 16 tot en met 20 augustus! De INKOM zal alle geldende RIVM-maatregelen rondom COVID-19 in acht nemen en daar het programma op baseren! Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en updates? Volg ons dan op Social Media! @INKOMmaastricht

INKOM 2021 Programma

Ouderejaars student?

Werkgroep INKOM 2021 is momenteel hard aan het werk om het programma op te stellen. Wanneer het programma definitief is, zal deze zo spoedig mogelijk op de website verschijnen. We gaan er een super vette week van maken! Stay tuned! 

Ben jij ouderejaars student? Ook dan kun je je inschrijven voor de INKOM! Ontdek samen met je mastergroepje wat Maastricht jou te bieden heeft om van jouw studentenleven in Maastricht een onvergetelijke tijd te maken!

MECC Feesten en Cantus?

Helaas zal er dit jaar geen losse ticket verkoop plaatsvinden voor het MECC en de Cantus! Toch meegenieten van één van de INKOM live streams? Houd dan de social media kanalen in de gaten!

Lees meer
INKOM 2020

De INKOM 2021 vindt plaats 16 t/m 20 augustus! De kaartverkoop is van start en gaat mega snel! Wees er dus snel bij!

Lees meer