Wat is de Inkom?

De INKOM is de algemene introductieweek van Maastricht voor alle nieuwe studenten van Maastricht University en Zuyd Hogeschool. INKOM 2021 vindt plaats van 16 tot en met 20 augustus! De INKOM zal alle geldende RIVM-maatregelen rondom COVID-19 in acht nemen en daar het programma op baseren! Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en updates? Volg ons dan op Social Media! @INKOMmaastricht

INKOM 2021 Programma

Werkgroep INKOM 2021 is momenteel hard aan het werk om het programma op te stellen. Wanneer het programma definitief is, zal deze zo spoedig mogelijk op de website verschijnen. We gaan er een super vette week van maken! Stay tuned! 

Ouderejaars student?

Ben jij ouderejaars student? Ook dan kun je je inschrijven voor de INKOM! Ontdek samen met je mastergroepje wat Maastricht jou te bieden heeft om van jouw studentenleven in Maastricht een onvergetelijke tijd te maken!

INKOM 2021 gaat door!

De INKOM 2021 vindt plaats 16 t/m 20 augustus! Werkgroep INKOM 2021 werkt met verschillende scenario's om ervoor te zorgen dat er hoe dan ook een INKOM zal plaatsvinden in augustus!

Lees meer