Inkom

Selecteer uw taal

Ouders

Gaat uw zoon of dochter studeren in Maastricht? Lees hier meer over de introductieweek voor alle nieuwe studenten.

 

Hoi

 

Om studenten zich snel thuis te laten voelen in deze nieuwe stad is er de INKOM Introductieweek. De INKOM is de algemene introductieweek voor alle aankomende studenten van de Universiteit Maastricht en Zuyd Hogeschool. Gedurende een week, 20 t/m 24 augustus 2018, maken de deelnemers kennis met de stad en het Maastrichtse studentenleven. De INKOM wordt georganiseerd door een groep van 5 studenten, die zich een jaar lang fulltime bezighouden met de organisatie. De INKOM deelnemers, zo’n 3000 in totaal, worden ingedeeld in verschillende groepjes van ongeveer 10-12 personen, welke begeleid worden door ouderejaars studenten, zogenaamde mentoren. Deze mentoren krijgen voorafgaand aan de INKOM een aantal instructies, zodat ze perfect zijn voorbereid om een groepje eerstejaars een week lang te begeleiden door de stad. Daarnaast werken er een hele hoop vrijwilligers mee aan de INKOM en werken we nauw samen met gemeente, politie en brandweer, om ervoor te zorgen dat alles op een veilige manier verloopt. Het doel van de INKOM is om de aankomende studenten een zo goed mogelijk beeld te geven van het leven van een student in Maastricht, d.m.v. allerlei culturele, sportieve, feestelijke en gezellige activiteiten. De kosten voor de INKOM bedragen €74,- voor het totaalpakket met alles erop en eraan. Hierin zit ook elke dag een eetmoment.

 

Kortom, de INKOM is dé manier voor uw zoon of dochter om in één week precies te weten te komen wat Maastricht voor studenten te bieden heeft!

 

Voor verdere vragen verwijzen we u graag door naar de FAQ pagina. Als u daarna nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen via inkom@maastrichtuniversity.nl

INKOM 2017 - Day @ the Uni
INKOM 2017 - Day @ the Uni
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Welcome to Maastricht
INKOM 2017 - Welcome to Maastricht
INKOM 2017 - Mosae Master
INKOM 2017 - Mosae Master
IN.jpgKOM 2017 - Comedy Night
IN.jpgKOM 2017 - Comedy Night