Inkom

Selecteer uw taal

Crew

Kom jij ons helpen bij het opzetten van een week vol evenementen?

 

Ben jij een enthousiaste student aan Maastricht University of Zuyd Hogeschool en heb je interesse om mee te helpen tijdens de INKOM 2018? Dan is de crew iets voor jou!

Crew in action

De crew is een gezellige groep van ongeveer 50 personen die op vele manieren actief betrokken zijn bij de organisatie van de INKOM. Je bent de gehele week of het aantal dagen dat je beschikbaar bent druk bezig en je wordt ingedeeld in shifts op bepaalde activiteiten. Je kunt je alleen inschrijven of als koppel met een vriend of vriendin. Iedere avond van de INKOM is er een gratis crew-borrel en je krijgt gratis toegang tot de MECC feesten inclusief een aantal drankmunten. Uiteraard is de crew ook uitgenodigd op alle pré-INKOM borrels en de Pre-INKOM Party op de vrijdag voor de INKOM. Zonder de crew zou de INKOM nooit zo goed kunnen verlopen als hij nu al jaren verloopt! Binnen de crew zijn er verschillende takenpakketten:

Algemene crew

Als algemeen crew lid ben je bezig met praktisch gerichte zaken, zoals onder andere het verzorgen van de BBQ, begeleiden van inschrijvingen en kaartverkoop en opbouw en afbraak van activiteiten. Je krijgt een goede kijk achter de schermen van de gehele organisatie van de mooiste week van Maastricht.

Chauffeur

Tijdens de INKOM rijden er verschillende auto’s van de Werkgroep INKOM, die mensen en kleine spullen vervoeren. Hiervoor zijn we op zoek naar enthousiaste chauffeurs, die geen ongelukken maken. Ben jij de chauffeur die we zoeken? 

Press

Tijdens de INKOM loopt een heel Press-team over alle activiteiten rond om ervoor te zorgen dat alle mooie herinneringen worden vastgelegd. Binnen het Press-team zijn een aantal functies:

Editor

Als editor ga je in koppels alle activiteiten en feesten af met een Smartphone en zijn jullie de ware Social Media-goeroes van de INKOM! Naast het posten van leuke, spraakmakende, gekke en interessante microblogs op Facebook en Twitter, ben jij medeverantwoordelijk voor het samenstellen van de nieuwsbrief, die iedere dag tijdens de INKOM verschijnt. Je bent als het ware een journalist voor de INKOM.  

Fotograaf

INKOM Press

Samen met een hele groep toegewijde fotografen ga je in koppels alle activiteiten en feesten af en ben je verantwoordelijk voor het maken van foto’s. Deze foto’s zullen verschijnen op de website van de INKOM en de meest sprekende foto’s verschijnen ook in de nieuwsbrief die iedere dag tijdens de INKOM uitgebracht wordt. Als fotograaf werk je met je eigen camera, het liefst een spiegelreflex camera. Dus ben je een enthousiaste fotograaf, meld je dan aan voor fotograaf tijdens de INKOM 2018!

 

Lijkt één van deze functies je interessant? Meldt je dan aan via dit aanmeldingsformulier en like de INKOM Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van alle updates! Vragen? Neem dan contact op met onze secretaris, Sanne Timmer via een mail naar vicevoorzitter.inkom@maastrichtuniversity.nl of bel naar 043-3885336. 

INKOM Crew

 

Praktische informatie

Heb je jezelf aangemeld voor crew via het aanmeldingsformulier? Kom dan ook naar de crew instructies! Tijdens deze instructies vertellen wij je alles wat je moet weten om crew tijdens de INKOM te zijn! We geven je een overzicht van het nieuwe programma, de mogelijke shifts en jouw persoonlijke rooster, de voordelen van je crew lidmaatschap en je hebt de gelegenheid om ons al je vragen te stellen. Aansluitend aan de eerste instructie zal ook een kennismakingsborrel plaatsvinden met de rest van de INKOM organisatie en je mede crew leden.

INKOM 2017 - Day @ the Uni
INKOM 2017 - Day @ the Uni
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Welcome to Maastricht
INKOM 2017 - Welcome to Maastricht
INKOM 2017 - Mosae Master
INKOM 2017 - Mosae Master
IN.jpgKOM 2017 - Comedy Night
IN.jpgKOM 2017 - Comedy Night