Inkom

Selecteer uw taal

Samenwerken

Interesse om samen te werken met de INKOM organisatie? Bekijk hier de mogelijkheden.

 

De INKOM is de algemene introductieweek voor alle eerstejaarsstudenten van Maastricht, welke al sinds 1990 georganiseerd wordt. De INKOM is het grootste studenten evenement van Zuid-Nederland met meer dan 7.000 studenten. De INKOM biedt uw bedrijf de mogelijkheid om op unieke wijze aandacht voor uw product of service onder de student populatie van Maastricht te genereren.

De INKOM zou niet mogelijk zijn zonder een hechte samenwerking tussen de Werkgroep INKOM en het bedrijfsleven. De mogelijkheden voor promotie variëren van flyers tot advertenties, van reclamefilmpjes tot banners in het programmaboekje, en van Internet-links tot een stand op de informatiemarkt. Door uw naam te koppelen aan de INKOM bereikt u niet alleen de eerstejaarsstudenten, maar ook alle ouderejaarsstudenten in Maastricht. De mogelijkheden zijn zeer divers en wij staan uiteraard ook altijd open voor nieuwe ideeën.

 

Promotie mogelijkheden

Wilt u meer informatie over de mogelijke promotie opties? Wij lichten alle mogelijkheden graag toe. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, dan kunt u contact opnemen met de voorzitter en vicevoorzitter. 

Mauk van Bergen:

Voorzitter
Werkgroep INKOM 2018
043-3885338
voorzitter.inkom@maastrichtuniversity.nl

Sanne Timmer:

Vicevoorzitter
Werkgroep INKOM 2018
043-3885336
vicevoorzitter.inkom@maastrichtuniversity.nl

 

Wilt u een stand op de informatiemarkt?

Op Welcome to Maastricht zullen organisaties variërend van praktische instellingen, culturele instanties, politieke partijen en studieverenigingen staan. Wanneer u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen met vicevoorzitter.inkom@maastrichtuniversity.nl.

Bijlagen
INKOM 2017 - Day @ the Uni
INKOM 2017 - Day @ the Uni
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Welcome to Maastricht
INKOM 2017 - Welcome to Maastricht
INKOM 2017 - Mosae Master
INKOM 2017 - Mosae Master
IN.jpgKOM 2017 - Comedy Night
IN.jpgKOM 2017 - Comedy Night