Inkom

Selecteer uw taal

Voorbereidingen voor de INKOM

 

Ik heb nog geen slaapplaats; wat moet ik doen?

Vooral niet in paniek raken, want wij regelen dat voor je! Hier lees je meer over slaapplaatsen.

 

Moet ik zelf nog dingen regelen?

Een fiets is wel zo handig, niet alleen voor de INKOM, maar ook voor de tijd erna. Tijdens de week is het fijn je een keer om te kleden, dus neem schone kleding mee. We organiseren ook een strandfeest genaamd Beach Lounge, dus zwemkleding is ook geen overbodige luxe. Het spreekt voor zich dat als je nog geen kamer hebt, je dan een matje en slaapzak mee moet nemen. Verder is een goed humeur en zin in een feestje het enige dat je nodig hebt. En tenslotte; vergeet je inschrijfbewijs met barcode niet!

 

Waar moet ik naartoe op maandag 21 augustus?

Bekijk de Routebeschrijving om de route te vinden voor de registratie op 21 augustus. 

 

Hoe bereik ik de registratielocatie?

Zoals je in het programma kunt zien, is de registratie op de Bonnefantenstraat 40. Deze is goed bereikbaar met de bus vanaf het station met lijn 3, 4 en 9. Vergeet niet uit te stappen bij halte ‘Papenstraat’ (Faculty of Law).

 

Waar moet ik me melden als ik pas later tijdens de INKOM kan registreren?

Als je pas na de maandag mee kan doen aan de INKOM, dien je je te melden bij de Centrale Post op de Bonnefantenstraat 2. Hier kun je betalen indien nog nodig en hier ontvang je een polsbandje en programmaboekje. Verder zul je daar ook nageplaatst worden in een mentorengroepje. Op de Centrale Post wordt daarom ook contact gezocht met de betreffende mentoren. Let op: de afgelopen twee jaar was de INKOM uitverkocht en kon je geen kaarten meer kopen tijdens de week, dus wil je zeker zijn van deelname aan de INKOM, schrijf je dan van tevoren in en laat ons weten vanaf wanneer je kan aansluiten. 

 

Ik ben vegetariër of volg een dieet; moet ik dat doorgeven?

Ja. De Werkgroep INKOM zorgt ervoor dat bij alle maaltijden rekening wordt gehouden met de diëten die mensen volgen. Omdat dit echter maar een beperkte groep is en deze maaltijden speciaal en met zorg bereid worden, moeten we dit heel nauwkeurig plannen. Geef daarom bij je inschrijving aan of, en welk dieet je volgt. Wij zorgen er dan voor dat je, net als de rest van de week, niets te kort zal komen.

 

 

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht van de Frequently Asked Questions.

INKOM 2017 - Day @ the Uni
INKOM 2017 - Day @ the Uni
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Welcome to Maastricht
INKOM 2017 - Welcome to Maastricht
INKOM 2017 - Mosae Master
INKOM 2017 - Mosae Master
IN.jpgKOM 2017 - Comedy Night
IN.jpgKOM 2017 - Comedy Night