Inkom

Selecteer uw taal

Programma INKOM 2016

Bekijk hier het programma van INKOM 2016.

 

Programma INKOM 2016 

Vrijdag

Pré INKOM Party

Ook dit jaar is er weer een Officiële Pré INKOM Party! Na vorig jaar flink te hebben gefeest in de Gashouder, gaan we dit jaar partyen in de StayOkay! Het feest begint om 22:00u en duurt tot 01:30u. Met Dubbel Fout en de Eclectic Bro’s belooft het een mooie opwarmer te worden. Iedereen is van harte welkom om een biertje te komen drinken en alvast te proosten op de mooie week die nog komen gaat! Tot dan!

Maandag

Registrations

De Registrations vormen het echte begin van jouw INKOM. Alle deelnemers ontvangen hier hun polsbandje, programmaboekje en Maastricht University tas die gevuld is met allemaal goodies en veel informatie. Nu ben je echt klaar om

Tour de Maastricht

Na de inschrijvingen is het tijd om met je groepjes op pad te gaan. Je zal tijdens deze activiteit verschillende plekken in de stad aandoen waar je niet alleen Maastricht leert kennen, maar ook de rest van je groepje!

 

Opening Dinner

Na Tour de Maastricht is het tijd om bij elkaar te komen om een maaltijd te nuttigen in het Stadspark! Krijg jouw maaltijd door het bonnetje in de INKOMmunication. Je kunt relaxen in het gras, tijdens een kleine picknick!

 

Walk to the Future

Na de maaltijd is het tijd om je richting de Markt te begeven. Alle deelnemers doen dit gezamenlijk, terwijl zij een stoet creëren. Aan het einde van de stoet zullen zij verwelkomd worden door de studentenpartijen van Maastricht. Een warme start van jouw INKOM!

 

Opening: The Future is Now

De opening zal de officiële start zijn voor de INKOM! Aan de Markt kun je genieten van diverse artiesten. Daarnaast zal de week geopend worden door de Werkgroep INKOM. Een perfect moment om met je nieuwe groep de eerste (dans)stappen in de toekomst te zetten. Dus kom allemaal naar de Opening om de start van een geweldige week te vieren!

 

After Opening Parties

Deze feesten worden georganiseerd op verschillende locaties door de stad heen. De definitieve locaties en feesten worden later bekendgemaakt.

Dinsdag

Future Workout

Met gepaste trots presenteren we de laatste toevoeging aan ons programma in samenwerking met UM Sport: de Future Workout. Het spiksplinternieuwe University Sports Centre zal plek bieden aan verschillende groepsoefeningen om lekker fris aan de dinsdag te beginnen! Het evenement duurt maar een uur dus zorg dat je er op tijd bent. En als je er toch bent: neem meteen even een kijkje bij alle nieuwe voorzieningen van het sport centrum!

 

Day @ the Uni

Day @ the Uni is een educatieve activiteit. Tijdens deze activiteit zullen er meerdere workshops gegeven worden die je handige vaardigheden leren waar je de rest van je studie nog plezier van zal hebben. Daarnaast zullen studieverenigingen en andere studie gerelateerde organisaties zichzelf interactief presenteren. Als je vragen hebt met betrekking tot academisch denken of andere studie gerelateerde zaken, hier zul je al je antwoorden vinden! Bovendien zal hier ook een gratis lunch verzorgd worden.

 

Festival

Op dinsdag wordt de Griend omgetoverd tot een Festival, met verschillende acts, activiteiten, plekken om te eten, drinken, relaxen, dansen en een kans om voor het eerst te proven aan het studentenleven in Maastricht. Het is het moment voor de grote studentenpartijen om hun toekomst voor jou te laten zien tijdens hun georganiseerde activiteiten.

 

Pubcrawl

Na het festival is het tijd voor de enige echte kroegentocht van de INKOM, de Pubcrawl! Ga op pad en ontdek jouw favoriete kroeg van de stad. Wanneer je het bonnetje uit de INKOMmunication inlevert krijg je korting op de je drankje in de beste cafés van Maastricht.

 

Time Travel Tuesday - MECC Party

Heb je ooit al eens terug in de tijd willen gaan!? Time Travel Tuesday maakt alles mogelijk! Ga met ons op reis door de tijd en breng al je jeugdherinneringen weer tot leven. Zing met ons je ultieme jeugdliedjes en dans alsof de morgen niet meer komt! We beginnen in de jaren 80 met Disco DJ Lazee Larry, gevolgd door coverband Dubbel Fout die een Time Travel Medley zullen verzorgen. Daarna komen al je boyband tijden weer tot leven met de Boys R Back. Dimitri Wouters zal de vetste hits van de afgelopen paar jaar ten gehore brengen en tot slot… gaan we nog een keer terug naar de 90s met grote held Mental Theo!

 

Deelnemers kunnen gratis naar de MECC Parties (MECC Tuesday en Bavaria Night). Geen deelnemer? Koop nu je tickets bij www.meccparties.nl 

 

Woensdag

Maastricht Market

Maastricht Market bevat alle informatie voor nieuwe studenten die komen studeren in Maastricht. Op Maastricht Market is een international corner te vinden, waar je leert wat het betekent om student te zijn in een sterk internationaliserende stad. Het aanbod is divers, van cultuur tot veiligheid en van politieke partijen tot commerciële partijen. De Tapijnkazerne wordt omgetoverd tot een kleurrijke braderie met uiteenlopende stands, een podium, kunst, entertainment, hapjes en drankjes. Op dit evenement krijg je een gratis lunch op vertoon van je bonnetje uit INKOMmunication. Neem ook een kijkje bij de tentoonstelling “100 jaar Tapijn” en kom erachter wat deze locatie heeft gemaakt tot wat het nu is.

 

Activities of Choice

Een verscheidenheid aan activiteiten georganiseerd door verschillende partijen.

 

CultiFest: A Taste of Culture

Op woensdag 24 augustus zal het Stadspark van Maastricht omgetoverd worden in een ware culturele speelplaats. Verspreid door het hele park worden verschillende vormen van cultuur gepresenteerd. Ook zullen er foodtrucks aanwezig zijn waar je een heerlijke maaltijd kunt halen.

 

Open Parties
Deze feesten worden georganiseerd op verschillende locaties door de stad heen. De definitieve locaties en feesten worden later bekendgemaakt.

Donderdag

SportsEvent

Op de vierde dag van de INKOM 2016 zal je geïntroduceerd worden tot de sport mogelijkheden in Maastricht. De sportorganisatie van de universiteit (UM Sport) zal hier samen met andere studenten sportverenigingen zichzelf presenteren. Je kan hier veel informatie vinden, daarnaast zullen er workshops en demonstraties gegeven worden van alle sporten. Je hoeft je sportkleren niet mee te nemen, je kan ook komen kijken naar verschillende sporten en kijken of je interesse hebt. Sommige sportverenigingen zullen ook eten verkopen, dit is alleen mogelijk met cash. De “derde helft” zal beginnen om 14:30u, waarbij het ook mogelijk is om te genieten van een biertje aan de bar. Heb je interesse om door te gaan met sporten naast je studie, of ben je klaar om iets nieuws te proberen? Dan mag je deze activiteit niet missen!

 

BBQ

Na een actieve ochtend is het tijd om wat nieuwe energie op te doen bij de grootste barbecue van Maatsricht. Op de OLVwal staan honderd BBQ’s klaar waarna je heerlijk kunt genieten van wat vers gegrilld vlees.

 

Cantus

De meest legendarische studententraditie en een absoluut hoogtepunt van de INKOM! In drie uur tijd wordt je meegenomen door de Cantusband. Binnen een paar minuten staat iedereen schaamteloos de grootste meezingers aller tijden mee te zingen. Om een Cantus goed te laten verlopen is het uiterst belangrijk dat iedereen de Cantus regels respecteert, deze worden van te voren uitgelegd. Het is verstandig om oude kleren aan te doen en waardevolle spullen in een boterhamzakje mee te nemen.

De Cantus is alleen toegankelijk voor studenten die 18+ zijn en toegang kan worden geweigerd als je geen leeftijdsbandje draagt. Bij de ingang van de Cantus kan je gratis een leeftijdsbandje halen. De ID Check begint om 19:30.

 

Film

De Film is een parallel activiteit van de Cantus. Deze activiteit is voor alle INKOM-deelnemers onder de 18 jaar en natuurlijk studenten die de voorkeur geven aan een gezellige en relaxte sfeer waar de lachspieren misschien wel worden getraind. De Film zal plaatsvinden bij Euroscoop (Wilhelminasingel 39).

 

Open Parties

Deze feesten worden georganiseerd op verschillende locaties door de stad heen. De definitieve locaties en feesten worden later bekendgemaakt.

Vrijdag

Beach Lounge

Je dag starten met een beetje loungen en feesten? Tijdens Beach Lounge kan het! Op vrijdag kun je van het prachtige uitzicht genieten bij Fun Valley en tegelijk luisteren naar de chille deephouse muziek van Dominico. Heb je geen zin om te liggen? Je kunt bij Fun Valley ook je groepje uitdagen met een potje laser tag, paintball of in het klimpark! Je kunt eten en drinken kopen op Beach Lounge. Fun Valley is ongeveer een kwartier fietsen vanaf het centrum, dus als je een fiets hebt adviseren we je die te gebruiken. Heb je geen fiets? Geen zorgen, er zullen gedurende het hele evenement bussen rijden tussen de Maasboulevard (tussen de OLV Wal en Stayokay) en Beach Lounge. De eerste bus vertrekt om 12:30 en om 18:00 vertrekt de laatste van Beach Lounge. Het is het handigst om dure items thuis te laten omdat er niet heel veel kluisjes beschikbaar zijn op Beach Lounge.  

Zorg dat je de instructies van de beveiliging goed opvolgt en volg de aangegeven route. 

 

fun-valley

Mosae Master

Mosae Master is een activiteit die speciaal gericht is op alle nieuwe master studenten. Er zullen twee rondes workshops gegeven worden, met interessante onderwerpen waar je zeker in de toekomst profijt van zal hebben! Dit wordt gevolgd door een netwerkborrel waar je informeel nog even kan napraten met alle workshophouders. Tot slot zal er een lekker diner zijn om de dag goed mee af te sluiten.

 

Dinner of Choice

Je hebt hier vrij de keuze waar je wilt eten.

 

Comedy Night

Aan het einde van de week is het tijd voor een ontspanningsmoment en wat is een betere manier om te ontspannen dan eens goed te kunnen lachen? Een gegarandeerd succes voor heel je groepje, waar je even kunt opladen voor het spetterende einde van de week. De Comedy Night is alleen toegankelijk voor deelnemers en mentoren en zal in shifts plaatsvinden, dus kijk in je INKOMmunication wanneer jij verwacht wordt.

 

MECC Friday

Bavaria Night is het laatste evenement van de INKOM. Om de week succesvol af te sluiten, is dit het grootste evenement van de hele week! Je kunt je geen betere manier voorstellen om je introductie af te sluiten! Samen met Giio, 2Dirty, Lucas & Steve en onze headliners Jay Hardway en Justin Prime gaat het dak van het MECC er volledig af! Terwijl alle DJs hun vetste mixen ten gehore brengen, zullen zij versterkt worden door niemand minder dan MC Robbie Rise!

 

Deelnemers kunnen gratis naar de MECC Parties. Geen deelnemer? Koop nu je tickets bij www.meccparties.nl 

 

INKOM 2015 Sports Event
INKOM 2015 Sports Event
INKOM 2015 Q-music Party
INKOM 2015 Q-music Party
INKOM 2015 Opening
INKOM 2015 Opening
INKOM 2015 Movie Night
INKOM 2015 Movie Night
INKOM 2015 Mosae Master
INKOM 2015 Mosae Master
INKOM 2015 Maastricht Market
INKOM 2015 Maastricht Market