Inkom

Selecteer uw taal

Programma INKOM 2017

Het programma van de INKOM 2017 is bekend!

INKOM programma

Maandag 20 Augustus

10:00-16:00 Registrations
Je hebt jezelf aangemeld voor de INKOM bij de Registrations. Hier heb je jouw polsbandje, een mooie Maastricht University tas inclusief een kaart van Maastricht en het programmaboekje opgehaald. Het Registrations evenement is het moment dat je jouw mentoren en je groepje ontmoet. De INKOM gaat nu officieel van start!

 

12:30-17:00 Welcome to Maastricht
Na de Registrations krijg je de kans om je groepje beter te leren kennen tijdens het evenement Welcome to Maastricht. Je krijgt een band door de gigantische opblaasbare stormbaan te trotseren! Daarnaast is er een informatiemarkt waar je al jouw vragen over Maastricht en de universiteit kan stellen. Organisaties van culturele, studie gerelateerde, politieke en praktische zaken zijn aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. Dit alles gebeurt onder het genot van pizza, drankjes en chille muziek.

 

17:00-19:00 Dinner with Mentors
Tijd voor het avondeten! Leer de rest van jouw groep beter kennen tijdens een lekker diner. Wellicht laten jouw mentoren hun kook-skills erop los gaan en koken ze voor jou een typisch studenten maaltje. Je kan er ook voor kiezen om een van de vele restaurants die Maastricht rijk is te bezoeken. Het is allemaal aan jou en je groep!

 

19:00-23:00 Opening: Legends of Tomorrow
De Opening zal de officiele start van de INKOM en jouw studententijd zijn! Op de markt zal de Werkgroep INKOM de INKOM 2018 openen met een fantastische show. Er zullen verschillende optredens zijn van onder andere DJ Ludocriz, the Shakin' DJ's uit Limburg, de coverband the Daredevils en last but not least artiest Freddy Moreira die de gehele markt zal doen springen. Een fantastische feest vibe zal zeker ontstaan dus zorg ervoor dat je erbij bent voor een legendarische opening van jouw INKOM!

 

23.00-03.00 After Opening Parties
Om 23.00 zullen verschillende verenigingen en organisaties hun deuren openen voor hun feesten.
Deze open feesten worden niet door de Werkgroep INKOM georganiseerd, dus ligt de verantwoordelijkheid nu bij de organiserende studentenorganisaties.

 

Dinsdag 21 Augustus

11:00-15:00 Day @ the Uni
Gedurende deze INKOM activiteit heb je de kans om te werken aan je study skills. Er worden verschillende workshops aangeboden, die zullen worden beschreven in je programmaboekje.

 

13:15 hours – Joseph Oubelkas
Hogeschool Zuyd heeft een lezing van Joseph Oubelkas geregeld die je een inspirerend verhaal zal vertellen. Hij was een succesvolle zakenman in het IT departement, maar toen sloeg het noodlot toe tijdens een reis naar Marokko. Uiteindelijk heeft hij een tijd in de gevangenis gezeten en is hij nu de perfecte persoon om je alles te vertellen over een positieve mindset in tijden van stress en moeilijkheden.

 

14:30-19:00 Festival
Geen tijd gehad om deze zomer een festival te bezoeken? Of kijk je ernaar uit om er nog een te beleven? Heb je zin om verder te feesten na alle feestelijkheden van maandag? Of wil je liever relaxen omdat je net iets te hard hebt gefeest? Wees gerust, de INKOM heeft het allemaal op dezelfde plek, op hetzelfde moment. Op dinsdag zal het Festival in het Stadspark je verschillende activiteiten, mogelijkheden om te eten, drinken en plek om te relaxen bieden terwijl je nog eens kan proeven van het studentenleven in Maastricht. Studentenorganisaties en verenigingen zullen zichzelf presenteren met verschillende activiteiten. Daarnaast hebben we verschillende bandjes en DJ's op het programma staan die het stadspark zullen vullen met verschillende fijne en dansbare nummers. DJ duo Baile Phunk zal uit de boxen knallen en het festival zal afgesloten worden door Funky Risotto, die je zeker zal verrassen met hun explosieve optreden. Honger? Je kan altijd een bezoekje brengen aan de food corner waar je eten kan kopen met je INKOM muntjes.

 

19:00-22:00 Pub Crawl
Na het festival is het tijd om de kroegen van Maastricht te ontdekken! Volg de massa en vind jouw favoriete kroeg van Maastricht. Als je jouw coupon van de INKOMmunication afgeeft krijg je korting op drankjes in de beste kroegen van Maastricht. Je stempelkaart, die jouw mentoren hebben ontvangen, zal je precies vertellen waar je moet zijn.

 

22:00-03:00 MECC Party: LEGENDS OF TOMORROW
Wij hebben de volgende LEGENDS OF TOMORROW gevonden. Heb je jezelf ooit voorgesteld als DJ? Die verschillende hits scoort met Martin Garrix terwijl hij pas 17 jaar oud is? Deze DJ's hebben dat gedaan! We introduceren: Rowen Reecks, Justin Mylo, Mesto en onze headliner: Lucas & Steve! Ondanks dat ze zo jong zijn, hebben ze samengewerkt met de beste DJ's en op de main stage gespeeld van Tomorrowland en andere grote festivals over de hele wereld. Combineer deze talenten met special effects en lichtshows: het zal je avond LEGENDARISCH maken!

 

Woensdag 23 Augustus

10:30-12:30 Legendary Workout
UM SPORTS organiseert voor jou een legendarische workout bij het Universitaire Sport Centrum (USC)!

1. Woensdag 10.30-12.30: Wordt een van de legendes van morgen! Daag jezelf uit tijdens verschillende sport activiteiten en leer UM SPORTS' legendarische groepslessen kennen.
2. Vrijdag 10.30-12.30: Een fijne, chille ochtend om jezelf voor te bereiden op de laatste dag. Sluit deze legendarische week af met een Legendary & Calming Workout voor lichaam en geest!
Zorg dat je sportkleding, schone binnenschoenen en een handdoek. Het is mogelijk om je om te kleden en te douchen in het USC. De workouts zullen 1-1.5 uur duren.

 

12:30-15:00 Picnic @ the Park
Een pauze nodig, zo midden in de week? Kom naar het park en geniet van een relaxte picnic. De studenten van studentenorganisatie Amphitryon zullen je voorzien van een gratis lunch, die je kan verkrijgen door je coupon uit de INKOMmunication in te leveren. Dit is de perfecte mogelijkheid om op te laden na een zware nacht vol feesten of de intensieve workout van vanochtend.

 

15:00-18.00 Activities of Choice
Gedurende de Activities of Choice zullen verschillende studentenorganisaties, verenigingen, sportverenigingen en disputen hun eigen activiteiten organiseren. Dit geeft je de kans om de organisatie/vereniging/sportvereniging/dispuut van jouw keus te leren kennen. Zorg dat je de activiteit kiest die jou het meest aanspreekt, je hoeft niet samen met je gehele groepje te gaan.

 

18:00-23:00 CultiFest
Komedie, drama, theater, opera, dans, kunst en andere typen optredens zullen plaatsvinden in het Bonnenfantenmuseum op woensdag. Het Bonnenfantenmuseum zal worden getransformeerd naar een culturele playground: CultiFest! Er zal een podium zijn buiten met verschillende optredens, maar zorg ook dat je een bezoekje brengt aan het museum om naar alle verrassende acts en activiteiten binnen te kijken. Waan jezelf in verschillende culturele activiteiten die Maastricht aanbied terwijl je geniet van eten op de foodmarket. Je krijgt een gratis maaltijd bij een foodtruck van jouw keuze!

 

23:00-05:00 Open Parties
Om 23.00 zullen verschillende verenigingen en organisaties hun deuren openen voor hun feesten.
Deze open feesten worden niet door de Werkgroep INKOM georganiseerd, dus ligt de verantwoordelijkheid nu bij de organiserende studentenorganisaties.

 

Donderdag 24 Augustus

12:00-16:00 SportsEvent
Op de vierde dag van de INKOM 2017 is het tijd om actief te worden! De Universitaire Sport Organisatie (UM SPORTS) en de studenten sport verenigingen zullen zich presenteren op het SportsEvent. Je zal veel informatie, workshops en demonstraties vinden van alle sporten en hun leden. Je hoeft je sportkleding niet mee te nemen; je kan ook gewoon komen kijken naar de verschillende groepen sporters om te kijken of je geïnteresseerd bent. Sommige sportverenigingen verkopen eten bij hun stand, waar je cash kan betalen. Drankjes bij de bar en eten bij de foodtrucks kan je betalen met INKOM munten.
Na een intensieve start start de 'derde helft' om 14:30 en kan je genieten van een koud biertje bij de bar.
Ben je geïnteresseerd om te blijven sporten tijdens je studententijd, of ben je klaar om iets nieuws te proberen? Dan kan je dit evenement niet missen!

 

16:00-19:00 BBQ
Na het intensieve SportsEvent is het tijd om je energie te hernieuwen tijdes de grootste barbecue van Maastricht! Op de Onze Lieve Vrouwenwal worden honderd BBQ's klaargezet zodat jij met je groepje lekker kan barbecuen. Als je vegetarisch bent, allergiën of speciale dieetwensen hebt, vertel dit dan aan je mentoren omdat we ook voor jullie genoeg te eten hebben.

 

19:30-22:30 Cantus (18+)
De meest legendarische studententraditie en een absolute highlight van de INKOM! Gedurende de volgende drie uur zul je meegenomen worden door de zingende Cantusband. Je zal jezelf onbeschaamd zien zingen met de rest van de deelnemers. De Cantus is 18+ en er wordt strikt hierop gecontroleerd.

 

19:30-22:30 Film
The Film is an activity that takes place at the same time as the Cantus. If you are younger than 18 years old, or prefer to relax and watch one of the released movies, you can come to the Film at Euroscoop Maastricht (Wilhelminasingel 39). There is one cinema room reserved especially for the INKOM.

 

23.00-05.00 Open Parties
Om 23.00 zullen verschillende verenigingen en organisaties hun deuren openen voor hun feesten.
Deze open feesten worden niet door de Werkgroep INKOM georganiseerd, dus ligt de verantwoordelijkheid nu bij de organiserende studentenorganisaties.

 

Vrijdag 25 Augustus

10:30-12:30 Legendary Workout
UM SPORTS organiseert voor jou een legendarische workout bij het Universitaire Sport Centrum (USC)!

1. Woensdag 10.30-12.30: Wordt een van de legendes van morgen! Daag jezelf uit tijdens verschillende sport activiteiten en leer UM SPORTS' legendarische groepslessen kennen.
2. Vrijdag 10.30-12.30: Een fijne, chille ochtend om jezelf voor te bereiden op de laatste dag. Sluit deze legendarische week af met een Legendary & Calming Workout voor lichaam en geest!
Zorg dat je sportkleding, schone binnenschoenen en een handdoek. Het is mogelijk om je om te kleden en te douchen in het USC. De workouts zullen 1-1.5 uur duren.

 

13:00-17:00 Beach Lounge
Je dag beginnen met loungen en feesten op het strand> Dat kan tijdens de Beach Lounge! Op vrijdag kan je genieten van het mooie uitzicht bij Fun Valley, terwijl je luisterd naar fijne nummertjes van Dominico. Zorg dat je je gratis lunch oppikt met je coupon uit de INKOMmunication. Geen zin in loungen, maar op zoek naar actie? Het is mogelijk om samen met je team laser tag of paintball te spelen of de klimmuur te trotseren! Mocht je nog geen fiets hebben, dan is het mogelijk om de INKOM shuttlebussen te gebruiken, met de fiets is Fun Valley ongeveer 15 minuten fietsen vanaf het centrum. 

 

14:30-20:00 Mosae Master & Mosae Master Dinner
Gedurende Mosae Master is het voor alle deelnemers van Master groepjes mogelijk om van twee rondes aan workshops en een tapas diner te genieten. Na twee rondes aan interesante workshops, die je een voordeel zullen bieden voor je carrière na je Master, is het mogelijk om een dankje te drinken in het Bonnefantenmuseum. Hier heb je de mogelijkheid om te praten met alle vertegenwoordigers van de organisaties die de workshops geven in een informele setting. Er zal ook een wijn proeverij zijn. Hierna zal het tapasdiner starten.

 

17:00-19:00 Dinner of Choice
Honger na de Beach Lounge? Verschillende studentenorganisaties, verenigingen, sportverenigingen en disputen zullen diners organiseren. Hier kan je aanschuiven met je groepje.

 

18:30-23:00 Comedy Night
Aan het einde van de week is het tijd om te relaxen en lekker te lachen voor het laatste grote feest. Met trots presenteren wij de stand-up comedy act 'Stranger Things Have Happened'. Deze groep improviseert gebaseerd op suggesties uit het publiek, succes gegarandeerd.

 

23:00-05:00 MECC Party: Bavaria Night
Kom naar het grootste studentenfeest van het jaar! Boris Smith, Dubbel Fout, Brooks en number 32 DJ duo van de wereld: BASSJACKERS zijn erbij om te zorgen dat dit het beste feest van het jaar wordt. The Bassjackers hebben al grote pieken bereikt in hun carrière met meerdere chart-topping nummers en remixes voor grote artiesten als Rihanna, Enrique Iglesias en Ne-Yo. Op hun hoogtepunt, in combinatie met vette lasers, pyro-effect en lichtshows zullen deze artiesten het dak eraf blazen. 

INKOM 2017 - Day @ the Uni
INKOM 2017 - Day @ the Uni
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Welcome to Maastricht
INKOM 2017 - Welcome to Maastricht
INKOM 2017 - Mosae Master
INKOM 2017 - Mosae Master
IN.jpgKOM 2017 - Comedy Night
IN.jpgKOM 2017 - Comedy Night