Inkom

Selecteer uw taal

Programma INKOM 2017

Het programma van de INKOM 2017 is bekend!

Programma INKOM 2017 

 

Monday August 21st

 

10:00-16:00 Registrations
Je hebt jezelf aangemeld voor de INKOM bij de Registrations. Hier heb je jouw polsbandje, een mooie Maastricht University tas inclusief een kaart van Maastricht en het programmaboekje opgehaald. Het Registrations evenement is het moment dat je jouw mentoren en groepje ontmoet. De INKOM gaat nu officieel van start!

 

 

 

12:30-17:00 Welcome to Maastricht
Na de Registrations krijg je de kans om je groepje beter te leren kennen tijdens het evenement Welcome to Maastricht. Je krijgt een band door de gigantische opblaasbare stormbaan te trotseren! Daarnaast is er een informatiemarkt waar je al jouw vragen over Maastricht en de universiteit kan stellen. Organisaties van culturele, studie gerelateerde, politieke en praktische zaken zijn aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. Dit alles gebeurd onder het genot van pizza, drankjes en chille muziek.

 

 

 

17:00-19:00 Dinner with Mentors  
Tijd voor het avondeten! Leer de rest van jouw groep beter kennen tijdens een lekker diner. Wellicht laten jouw mentoren hun kook-skills erop los en koken ze voor jou een typisch studenten maaltje. Je kan er ook voor kiezen om een van de vele restaurants die Maastricht rijk is te bezoeken. Het is allemaal aan jou en je groep!

 

 

 

19:00-23:00 Opening: Legends of Tomorrow
De Opening zal de officiele start van de INKOM en jouw studententijd zijn! Op de markt zal de Werkgroep INKOM de INKOM 2017 openen met een fantastische show. Er zullen verschillende optredens zijn van onder andere DJ Ludocriz, the Shakin' DJ's uit Limburg, de coverband the Daredevils en last but not least artiest Freddy Moreira die de gehele markt zal doen springen. Een fantastische feest vibe zal zeker ontstaan dus zorg ervoor dat je erbij bent voor een legendarische opening van jouw INKOM!

 

 

 

23.00-03.00 After Opening Parties
Om 23.00 zullen verschillende verenigingen en organisaties hun deuren openen voor hun feesten.
Deze open feesten worden niet door de Werkgroep INKOM georganiseerd, dus ligt de verantwoordelijkheid nu bij de organiserende studentenorganisaties.

 

 

 

Tuesday August 22nd

 

11:00-15:00 Day @ the Uni
Gedurende deze INKOM activiteit heb je de kans om te werken aan je study skills. Er worden verschillende workshops aangeboden, die zullen worden beschreven in je programmaboekje.

 

 

 

13:15 hours – Joseph Oubelkas
Zuyd Hogeschool heeft een lezing van Joseph Oubelkas geregeld die je een inspirerend verhaal zal vertellen. Hij was een succesvolle zakenman in het IT departement, maar toen sloeg het noodlot toe tijdens een reis naar Marokko. Uiteindelijk heeft hij een tijd in de gevangenis gezeten en is hij nu de perfecte persoon om je alles te vertellen over een positieve mindset in tijden van stress en moeilijkheden.

 

 

 

14:30-19:00 Festival
Geen tijd gehad om deze zomer een festival te bezoeken? Of kijk je ernaar uit om er nog een te beleven? Heb je zin om verder te feesten na alle feestelijkheden van maandag? Of wil je liever relaxen omdat je net iets te hard hebt gefeest? Wees gerust, de INKOM heeft het allemaal op dezelfde plek, op hetzelfde moment. Op dinsdag zal het Festival in het Stadspark je verschillende activiteiten, mogelijkheden om te eten, drinken en plek om te relaxen bieden terwijl je nog eens kan proeven van het studentenleven in Maastricht. Studentenorganisaties en verenigingen zullen zichzelf presenteren met verschillende activiteiten. Daarnaast hebben we verschillende bandjes en DJ's op het programma staan die het stadspark zullen vullen met verschillende fijne en dansbare nummers. DJ duo Baile Phunk zal uit de boxen knallen en het festival zal afgesloten worden door Funky Risotto, die je zeker zal verrassen met hun explosieve optreden. Honger? Je kan altijd een bezoekje brengen aan de food corner waar je eten kan kopen met je INKOM muntjes.

 

 

 

19:00-22:00 Pub Crawl
Na het festival is het tijd om de kroegen van Maastricht te ontdekken! Volg de massa en vind jouw favoriete kroeg van Maastricht. Als je jouw coupon van de INKOMmunication afgeeft krijg je korting op drankjes in de beste kroegen van Maastricht. Je stempelkaart, die jouw mentoren hebben ontvangen, zal je precies vertellen waar je moet zijn.

 

 

 

22:00-03:00 MECC Party: LEGENDS OF TOMORROW
Wij hebben de volgende LEGENDS OF TOMORROW gevonden. Heb je jezelf ooit voorgesteld als DJ? Die verschillende hits scoort met Martin Garrix terwijl hij pas 17 jaar oud is? Deze DJ's hebben dat gedaan! We introduceren: Rowen Reecks, Justin Mylo, Mesto en onze headliner: Lucas & Steve! Ondanks dat ze zo jong zijn, hebben ze samengewerkt met de beste DJ's en op de main stage gespeeld van Tomorrowland en andere grote festivals over de hele wereld. Combineer deze talenten met special effects en lichtshows: het zal je avond LEGENDARISCH maken!

 

 

 

Wednesday August 23rd

 

10:30-12:30 Legendary Workout
UM SPORTS organiseert voor jou een legendarische workout bij het Universitaire Sport Centrum (USC)!

1. Woensdag 10.30-12.30: Wordt een van de legendes van morgen! Daag jezelf uit tijdens verschillende sport activiteiten en leer UM SPORTS' legendarische groepslessen kennen.
2. Vrijdag 10.30-12.30: Een fijne, chille ochtend om jezelf voor te bereiden op de laatste dag. Sluit deze legendarische week af met een Legendary & Calming Workout voor lichaam en geest!
Zorg dat je sportkleding, schone binnenschoenen en een handdoek. Het is mogelijk om je om te kleden en te douchen in het USC. De workouts zullen 1-1.5 uur duren.

 

 

 

12:30-15:00 Picnic @ the Park
Een pauze nodig, zo midden in de week? Kom naar het park en geniet van een relaxte picnic. De studenten van studentenorganisatie Amphitryon zullen je voorzien van een gratis lunch, die je kan verkrijgen door je coupon uit de INKOMmunication in te leveren. Dit is de perfecte mogelijkheid om op te laden na een zware nacht vol feesten of de intensieve workout van vanochtend.

 

 

 

15:00-18.00 Activities of Choice
Gedurende de Activities of Choice zullen verschillende studentenorganisaties, verenigingen, sportverenigingen en disputen hun eigen activiteiten organiseren. Dit geeft je de kans om de organisatie/vereniging/sportvereniging/dispuut van jouw keus te leren kennen. Zorg dat je de activiteit kiest die jou het meest aanspreekt, je hoeft niet samen met je gehele groepje te gaan.

 

 

 

18:00-23:00 CultiFest
Komedie, drama, theater, opera, dans, kunst en andere typen optredens zullen plaatsvinden in het Bonnenfantenmuseum op woensdag. Het Bonnenfantenmuseum zal worden getransformeerd naar een culturele playground: CultiFest! Er zal een podium zijn buiten met verschillende optredens, maar zorg ook dat je een bezoekje brengt aan het museum om naar alle verrassende acts en activiteiten binnen te kijken. Waan jezelf in verschillende culturele activiteiten die Maastricht aanbied terwijl je geniet van eten op de foodmarket. Je krijgt een gratis maaltijd bij een foodtruck van jouw keuze!

 

 

 

23:00-05:00 Open Parties
Om 23.00 zullen verschillende verenigingen en organisaties hun deuren openen voor hun feesten.
Deze open feesten worden niet door de Werkgroep INKOM georganiseerd, dus ligt de verantwoordelijkheid nu bij de organiserende studentenorganisaties.

 

 

 

Thursday 24th

 

12:00-16:00 SportsEvent

Op de vierde dag van de INKOM 2017 is het tijd om actief te worden! De Universitaire Sport Organisatie (UM SPORTS) en de studenten sport verenigingen zullen zich presenteren op het SportsEvent. Je zal veel informatie, workshops en demonstraties vinden van alle sporten en hun leden. Je hoeft je sportkleding niet mee te nemen; je kan ook gewoon komen kijken naar de verschillende groepen sporters om te kijken of je geïnteresseerd bent. Sommige sportverenigingen verkopen eten bij hun stand, waar je cash kan betalen. Drankjes bij de bar en eten bij de foodtrucks kan je betalen met INKOM munten.
Na een intensieve start start de 'derde helft' om 14:30 en kan je genieten van een koud biertje bij de bar. 
Ben je geïnteresseerd om te blijven sporten tijdens je studententijd, of ben je klaar om iets nieuws te proberen? Dan kan je dit evenement niet missen!

 

 

 

16:00-19:00 BBQ

Na het intensieve SportsEvent is het tijd om je energie te hernieuwen tijdes de grootste barbecue van Maastricht! Op de Onze Lieve Vrouwenwal worden honderd BBQ's klaargezet zodat jij met je groepje lekker kan barbecuen. Als je vegetarisch bent, allergiën of speciale dieetwensen hebt, vertel dit dan aan je mentoren omdat we ook voor jullie genoeg te eten hebben.

 

 

 

19:30-22:30 Cantus (18+)

De meest legendarische studententraditie en een absolute highlight van de INKOM! Gedurende de volgende drie uur zul je meegenomen worden door de zingende Cantusband. Je zal jezelf onbeschaamd zien zingen met de rest van de deelnemers. De Cantus is 18+ en er wordt strikt hierop gecontroleerd.

 

 

 

19:30-22:30 Film
The Film is an activity that takes place at the same time as the Cantus. If you are younger than 18 years old, or prefer to relax and watch one of the released movies, you can come to the Film at Euroscoop Maastricht (Wilhelminasingel 39). There is one cinema room reserved especially for the INKOM.

 

 

 

23.00-05.00 Open Parties
Om 23.00 zullen verschillende verenigingen en organisaties hun deuren openen voor hun feesten.
Deze open feesten worden niet door de Werkgroep INKOM georganiseerd, dus ligt de verantwoordelijkheid nu bij de organiserende studentenorganisaties.

 

 

 

Friday August 25th

 

10:30-12:30 Legendary Workout
UM SPORTS organiseert voor jou een legendarische workout bij het Universitaire Sport Centrum (USC)!

1. Woensdag 10.30-12.30: Wordt een van de legendes van morgen! Daag jezelf uit tijdens verschillende sport activiteiten en leer UM SPORTS' legendarische groepslessen kennen.
2. Vrijdag 10.30-12.30: Een fijne, chille ochtend om jezelf voor te bereiden op de laatste dag. Sluit deze legendarische week af met een Legendary & Calming Workout voor lichaam en geest!
Zorg dat je sportkleding, schone binnenschoenen en een handdoek. Het is mogelijk om je om te kleden en te douchen in het USC. De workouts zullen 1-1.5 uur duren.

 

 

 

13:00-17:00 Beach Lounge
Starting your day with lounging and partying at the beach? During Beach Lounge it’s possible! On Friday we will be enjoying the beautiful scenery at Fun Valley, while listening to relaxing beats by Dominico. Also make sure to pick up your free lunch with a coupon. No need for a lounge, and looking for action? It will be possible to challenge your team at laser tag, paintball and the climbing wall! In case you do not have a bicycle yet it will also be possible to make use of the INKOM shuttle bus. Fun Valley is located at 15 minutes by bicycle from the city center. Shuttle busses will depart from the Maasboulevard (in-between the Onze lieve Vrouwe Wal and Hoge Brug). The first bus will depart at 12:30h and the last bus will leave Beach Lounge at 18:00h.

 

 

 

14:30-20:00 Mosae Master & Mosae Master Dinner
During Mosae Master, all participants of a Master group (so not the Master students in a bachelor group) get to enjoy two rounds of workshops and a tapas dinner. At 14:30 you will gather at the Central Hall of Centre Céramique. Next, you can visit the first round of workshops which will take place at Centre Céramique and the Bonnefantenmuseum. Visit the INKOM-website for an overview.
After two rounds of interesting workshops, that will be of great advantage when you start your career after finishing your Masters, there will be a drink in the Bonnefantenmuseum. Here, you will have the opportunity to talk to the representatives of the parties that have given a workshop, in an informal atmosphere. Additionally, you can decide to participate in a wine tasting in exchange for 3 coins. The tapas dinner starts after this closing drink.

 

 

 

17:00-19:00 Dinner of Choice
Hungry after Beach Lounge? Several student associations, sport associations, fraternities, sororities, and other student organizations offer meals. Check appendix B to discover all available options. The price and whether a vegetarian, vegan, or gluten-free alternative is offered will be mentioned in the appendix as well. Please note that some of the associations only accept cash payments.

 

 

 

18:30-23:00 Comedy Night
At the end of the week, it is time to relax and have a good laugh before the last big party, the Bavaria Night. We are very proud to present stand-up comedy act ‘Stranger Things Have Happened’. Stranger Things Have Happened improvises based on suggestions from the audience, so success is guaranteed. The event will take place at the Conservatorium.
The Comedy Night is organized in four shifts, scheduled according to group numbers. You can only enter the theatre in the shift that is appointed to your group number. The scheduled time, is the time you are expected in the theatre. Please take note that in the case you are too late, you can no longer enter the theatre; and full is full. Please try to come by foot, since there isn’t much space to park your bike.
18:30 – 19:15: Groups 67 – 133
19:25 – 20:05: Groups 134 – 199
20:15 – 20:55: Groups 200 and further
21:05 – 21:45: Group 1 – 66

 

 

 

23:00-05:00 MECC Party: Bavaria Night
Joins us for the biggest student party of the year! Boris Smith, Dubbel Fout, Brooks and number 32 DJ duo of the world: BASSJACKERS are going to make sure this is the best party of the year. The Bassjackers have reached massive heights in their career with numerous chart-topping bangers with the likes of Martin Garrix, Afrojack, KSHMR, Dyro, R3hab, and Showtek, to name a few, as well as remixes for A-list artists including Rihanna, Enrique Iglesias, and Ne-Yo. At the top of their game, in combination with coolest lasers, pyro-effects and lightshows our artists will tear our stage up and wow crowds along the way.

 

INKOM 2015 Sports Event
INKOM 2015 Sports Event
INKOM 2015 Q-music Party
INKOM 2015 Q-music Party
INKOM 2015 Opening
INKOM 2015 Opening
INKOM 2015 Movie Night
INKOM 2015 Movie Night
INKOM 2015 Mosae Master
INKOM 2015 Mosae Master
INKOM 2015 Maastricht Market
INKOM 2015 Maastricht Market