Inkom

Selecteer uw taal

Sportverenigingen

Hier vindt je een overzicht van alle studenten sportverenigingen van Maastricht.

 

UM Sport
UM SportStudentensport = UM SPORT. Trefwoorden zijn: leuk, betaalbaar, professioneel, internationaal! UM SPORT organiseert een scala aan sportactiviteiten in en om Maastricht voor UM en HBO studenten. Sportcentrum Randwyck is de thuisbasis van UM SPORT en bevindt zich in een tijdelijke accommodatie tegenover het ziekenhuis. Het sportlidmaatschap geeft toegang tot inloopactiviteiten als: aerobics, badminton, volleybal, zaalvoetbal, zumba. Daarnaast kun je inschrijven voor cursusactiviteiten, zoals capoeira, pilates, spinning of yoga. Met het fitnesslidmaatschap kun je onbeperkt gebruik maken van de fitnessruimte in het sportcentrum. Vanaf iets meer dan €5 per maand (afhankelijk van je lidmaatschap) kun je het hele studiejaar sporten. UM studenten kunnen een lidmaatschap aanvragen via internet of bij de balie in Sportcentrum Randwyck. HBO studenten kunnen alleen lid worden bij de balie. Neem mee: collegekaart, pasfoto en pinpas. Ga naar de website voor een overzicht van het sportprogramma, tarieven en openingstijden: www.maastrichtuniversity.nl/sport.

Contactgegevens
UM SPORT
Universitair Sportcentrum
P. Debyeplein 15
6229 HA Maastricht
T 043-3885311
um-sport@maastrichtuniversity.nl
www.maastrichtuniversity.nl/sport
http://www.facebook.com/umsports

 

MUSST (Maastrichtse Universitaire Studentensport Stichting)
MUSSTSport en gezelligheid! Sport leeft in Maastricht! Wil jij naast je studie ook lekker blijven sporten? Word dan lid bij één van de 26 Studenten Sport Verenigingen. Een Studenten Sport Vereniging biedt naast sport ook een hoop gezelligheid. Onder Sportraad MUSST vormen de leden van deze Studenten Sport Verenigingen een hechte, sportieve en gezellige groep. Zowel binnen als buitenlandse studenten vinden hun plek door de vele activiteiten en borrels die de Studenten Sport Verenigingen organiseren. Lid worden van een Studenten Sport Vereniging betekent dan ook indirect lid worden van een groep van ruim 1800 sportende studenten! Van voetbal tot atletiek en van lacrosse tot triatlon: bijna alle sporten zijn vertegenwoordigd in Maastricht. Op zoek naar sport en gezelligheid zonder verplichtingen? Kom dan bij een Studenten Sport Vereniging! Meer info over Sportraad MUSST en de 26 aangesloten Studenten Sport Verenigingen? www.musst.nl 

Bezoekadres:
Universitair Sportcentrum
P. Debyeplein 15

Postadres:
Postbus 616
6200 MD Maastricht
T 043-3885340
bestuur@musst.nl
www.musst.nl 

 

Dutch Mountains - Wielrennen en Mountainbiken

Dutch MountainsZuid-Limburg, de ideale plek om te fietsen. Van beginners tot gevorderden, van recreanten tot wedstrijdrijders, voor ieder wat wils. Pittige klimmetjes worden afgewisseld met prachtige vergezichten en bossen. Dus hou je van wielrennen of mountainbiken, dan ben je bij ons aan het goede adres. Naast sporten is er natuurlijk ook tijd voor leuke activiteiten, een drankje in onze stamkroeg en gezellige feestjes! Nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie, neem dan een kijkje op onze website!

Postadres:
Postbus 616
6200 MD Maastricht
dm.maastricht@gmail.com
www.dm-maastricht.nl 

 

Ferro Mosae - Triathlon
Ferro MosaeMSTV Ferro Mosae is de studententriathlonvereniging van Maastricht, en combineert de duursporten (zwemmen, fietsen, hardlopen) in volle glorie. Als lid van Ferro Mosae kan je deelnemen aan zwem-, fiets- en looptrainingen o.l.v. triathlonpro’s Bas Diederen en Edo van der Meer. Ook kan je naar believen concurreren in triathlons, duathlons, zwemlopen en lopen - individueel of als team. Ben je sportief, fanatiek en houd je van uitdaging? Dan is Ferro Mosae precies wat je zoekt! Meer info vind je op www.ferromosae.nl of mail naar ferromosae@gmail.com

 

Fyrfad - Volleybal
Fyrfad“Our game is as tight as spandex!” Bij Fyrfad zijn sport en gezelligheid begrippen die hand in hand gaan en zowel apart als samen een reden kunnen zijn om lid te worden. Met 14 teams en ongeveer 180 leden is Fyrfad een van de grootste en meest levendige studenten sportverenigingen binnen Maastricht. Hierdoor bestaat de mogelijkheid voor spelers op elk niveau om een plaats te vinden in een gepast team. Om de drukke dagen af te kunnen wisselen met de juiste ontspanning organiseren wij vanuit de vereniging borrels en andere activiteiten. Denk hierbij aan een jaarlijks gala of open feest en een ledenweekend. Ook zijn de cantussen erg berucht en zorgen ze er keer op keer voor dat iedereen met memorabele verhalen naar huis gaat. Zelfs voor de leden die ook in het weekend graag actief zijn wordt er regelmatig voor vermaak gezorgd. Als dit je nog niet overtuigd heeft kan je altijd onze Instuif trainingen bezoeken begin september en info hierover vind je verder op onze site. Tot snel! 

Postadres:
Postbus 616
6200 MD Maastricht
www.fyrfad.nl
mail@fyrfad.nl

 

HEEP - Badminton
HEEPHEEP is dé Maastrichtse studenten badminton vereniging. Het HEEP-gevoel is niet weer te geven in dit stukje tekst; je moet het beleven! Dat kan tijdens onze trainingen, wekelijkse borrelavonden, maandelijkse activiteiten, feesten en de ISBT’s (Internationaal Studenten Badminton Toernooi). Samen op reis, nieuwe en oude vrienden ontmoeten, slapen in de sporthal, een geweldig feest en hopen dat je tegenstander nóg brakker is dan jij… HEEP is voor spelers van alle niveau’s; we spelen mee in de regionale competitie en we zijn lid van de Nederlandse Badminton Bond. Ben je al nieuwsgierig? Kom naar het HEEP-uur of kijk op www.heep.nl!

Trainingstijden (Sporthal Randwyck):
Maandag 19:00 – 21:00 Training (met UM Sport)
Maandag 21:00 – 23:00 Gevorderdentraining
Donderdag 18:00 – 20:00 HEEP-uur (interne competitie en vrijspelen) 

 

Hippo’s - Korfbal
HippoStuderen en korfballen in Maastricht? Dat kan! MSKV De Hippo’s is bij uitstek dé studentenkorfbalvereniging in Maastricht voor dames en heren. Naast korfbal bieden wij verscheidende activiteiten aan zoals de toetjes avond, een weekendje weg en het jaarlijkse terugkerende Blind Date Meal. Ook zijn wij actief in een midweekcompetitie en bezoeken wij maandelijks toernooien in anders studentensteden om daar niet alleen de punten op te halen, maar ook uitgebreid te feesten, hossen en lol te maken met andere studentenkorfbalverenigingen! Geen gepoespas of verplichtingen, maar sportief en actief vertegenwoordigd op alle mogelijke vlakken! Bezorg jezelf de studenten tijd van je leven en train gerust een keer mee! Kijk voor meer informatie op onze website: www.mskvdehippos.nl of spreek ons aan!

Bezoekadres:
Kunstgrasveld KVM
Van Slijpestraat in Amby

Postadres:
Postbus 616
6200 MD Maastricht
mskvdehippos@hotmail.com
www.mskvdehippos.nl 

 

Hooked - Unihockey
HookedFloorball/unihockey is een fanatieke sport, uitermate verslavend, veilig vergeleken met ijshockey, snel en spannend vergeleken met veldhockey en makkelijk aan te leren (ook voor mensen die nog nooit gehockeyd hebben)! Hooked is een uitermate gezellige studentensportvereniging, internationaal georiënteerd met veel niet Nederlandse leden, groot genoeg om je op sportief gebied uit te leven en klein genoeg om iedereen te leren kennen!

Bezoekadres:
Sporthal Randwyck
P. Debeyeplein 15 

Postadres:
Postbus 616
6200 MD Maastricht
board@msuvhooked.nl
www.msuvhooked.nl

Kinran - Karate

KinranKinran: een gezellige karatevereniging van en voor Maastrichtse studenten! Tijdens onze trainingen wordt er aandacht besteed aan de stijl Shotokan Karate. Beginners of gevorderden, iedereen is welkom! Natuurlijk zijn er ook gezellige activiteiten; zoals sushi-avonden, een ledenweekend, lasergamen, borrelavonden en nog veel meer! Lijkt het je wat? Kom dan gewoon een keertje meedoen met onze training! Voor meer informatie, kijk op onze website! 

Bezoekadres:
Sporthal Randwijck
Trainingstijden donderdag 20.00 uur
T 06-51165824
skvmkinran@gmail.com
www.skvm.nl

 

Lagakari - Zeilen
LagakariLagakari, dé zeilvereniging van studerend Maastricht! Altijd al eens willen zeilen of al bekend met deze fantastische watersport? Bij Lagakari kun je terecht als beginner, gevorderde en zelfs als oceaanbedwinger! Zowel tijdens als buiten het zeilseizoen organiseren we een boel activiteiten en borrelen we wekelijks. We zijn een actieve, gezellige én sportieve vereniging! Nieuwsgierig? Check: www.lagakari.nl.

Postadres:
Postbus 616
6200 MD Maastricht
info@lagakari.nl
www.lagakari.nl

 

M.S.D.V. Let’s dance! - Dansen

Lets Dance

Het nieuwe academische jaar is begonnen! That means, IT’S TIME TO DANCE! Bij MSDV Let's Dance! kun je terecht voor dans als sport en recreatie, om sociale contacten te leggen en mee te doen met onze activiteiten en op organisatorische ervaring. Met meer dan 150 leden verspreid over de cursussen Salsa, Latin/Ballroom en Oriëntaalse Dans, kom je bij ons studenten tegen van alle faculteiten en nationaliteiten. Vul je studentenjaren met sport en plezier op de dansvloer: word lid! En maak je geen zorgen over ontgroening, die heeft Let’s Dance! niet. Voor informatie kun je onze keuzeactiviteit bezoeken op vrijdag, of onze stand op het SportsEvent.

Postadres:
Postbus 616
6200 MD Maastricht
bestuur@msdvletsdance.nl
www.msdvletsdance.nl 

 

MaasSAC - Klimmen
MaasSac

Heb je ooit het gevoel van het onmogelijke bereiken ervaren? Het klinkt eng, maar het is het zeker waard, toch? Goed nieuws! Klimmen bewijst dat alles mogelijk is. Wij van MaasSAC zijn een sportvereniging met een passie voor de natuur. Mooie boulders, rotsen of een camping met kampvuur? Ga met ons mee op weekenden wanneer we Maastricht ontvluchten om het avontuur te ervaren. Liever thuisblijven? Wij hebben een gloednieuwe klimhal bij UMSport! We gaan ook klimmen in de hal in Heerlen en boulderen in Sittard. Ook al is Nederland zo plat als een pizza, dat betekent niet dat we niet onze eigen ‘calzone’ kunnen maken! En voor de rest, is het gewoon geweldig veel plezier! Geïnteresseerd? Mail ons!

Postadres:

Postbus 616
6200 MD Maastricht
info@maassac.nl
www.maassac.nl

Manos - Handbal

Welkom bij MSHV Manos, de studenten handbal vereniging van Maastricht. Wij zijn een actieve vereniging met een heleboel leuke en sportieve mensen! Onze belangrijkste activiteit is natuurlijk handbal! Elke dinsdag (dames 17.00-18.30; heren 18.00- 19.30) en maandag (mixed 17.15-19.00) wordt er in sporthal Randwyck getraind en daarnaast doen we mee aan toernooien door heel Nederland! Maar, handballen gaat hand in hand met een heleboel leuke dingen: we organiseren veel gezellige activiteiten voor onze leden! We houden van feestjes, en we hebben een naam hoog te houden in het nachtleven! Kom een kijken op onze training om te zien hoe het er bij ons aan toe gaat of kijk op onze website voor foto’s en verhalen! We hopen je snel te zien!

Bezoekadres:
Sportcentrum Randwyck
P. Debyeplein 15

Postadres:
Postbus 616
6200 MD Maastricht
www.mshvmanos.com
info@mshvmanos.com

 

Maraboes - Rugby
MaraboesRugby is van oudsher de studentensport. Op en naast het veld ontstaan hechte banden. Het is een van de populairste sporten ter wereld wat blijkt uit de talloze tradities die het omringen. Bij ons vind je daarom ook studenten van over de hele wereld. Er is een competitief team en een “development” team. Onze accommodatie is hypermodern en stelde ons zelfs in staat een interland te hosten! Wij verrijken ons studentenleven met stapavonden, borrels, een kerstdiner en onze beruchte buitenlandse tour. Op Tour spelen we een toernooi en verkennen de stad en kroegen. Ook maraboes worden? Aarzel niet en train mee!

Bezoekadres:
Negenputruwe 1

Postadres:
Postbus 198
6200 AD Maastricht
bestuur@maraboes.nl
www.maraboes.nl

 

MAS Incontro - Schermen
Mas IncontroSchermen is een eeuwenoude studentensport, waarbij niet alleen conditie, maar ook doorzettingsvermogen, balans en tactiek belangrijke vaardigheden zijn. De dames en heren van MAS Incontro schermen op verschillende wapens en niveaus. We trainen in de Toneelacademie en na de training gaan we vaak ergens wat drinken. Ook gaan we naar toernooien die zowel voor gevorderden als voor beginners toegankelijk zijn. Ieder jaar worden er meerdere beginnerscursussen aangeboden. Nu je student bent, is dit de ideale gelegenheid om deze unieke sport eens te proberen. Zet dus je strijdlustige gezicht op en kom een keertje meedoen. Wij vinden namelijk dat schermen een sport is die iedere student een keer geprobeerd moet hebben!

Postadres:
Postbus 616
6200 MD Maastricht
info@masincontro.nl
www.masincontro.nl

 

MSHC - Hockey

MSHC

De Maestrichtse Studenten Hockey Club (MSHC) is dé studentenhockeyvereninging waar lekker hockeyen en gezellig biertjes drinken samen gaan. Je kunt zowel op prestatief niveau als op recreatief niveau genieten van het hockeyspel. Op dit moment telt MSHC ongeveer 100 leden, verdeeld over drie dames- en twee herenteams. Daarnaast is het ook mogelijk om trainingslid te worden. Kom tijdens de INKOM langs op het sportsevent voor meer informatie, of kijk op www.mshc.nl

 

Contactgegevens:
Postbus 888
6200 AW Maastricht
www.mshc.nl

 

D.B.S.V. Red Socks - Voetbal
Red SocksDBSV Red Socks is sinds 1999 dé studentenvoetbalvereniging van Maastricht. Nergens kun je voetbal en gezelligheid zo combineren als bij DBSV Red Socks. Op dit moment hebben we meer dan 200 leden en we groeien nog steeds! Onze selectieteams (heren en dames) spelen competitief op het veld en in de zaal. Ook voor recreatief voetbal, een leuke 3e helft, borrels en activiteiten is DBSV Red Socks dé vereniging. Ga voor meer informatie naar www.dbsvredsocks.nl. Tot snel!

Bezoekadres:
Kantine DBSV Red Socks,
Gronsvelderweg 1

Postadres:
Postbus 616
6200 MD Maastricht
T 06-13812505
bestuur@dbsvredsocks.nl
www.dbsvredsocks.nl

 

M.S.R.V. Saurus - Roeien
SaurusStuderen is meer dan alleen leren en tentamens halen. Juist het leven naast het studeren maakt je studententijd speciaal. Voor iedereen die naast zijn studie sportief bezig wil zijn, is er de Maastrichtse Studenten Roeivereniging Saurus. Saurus is de grootste studenten sportvereniging van Maastricht en telt 400 enthousiaste leden. De meeste leden zijn pas in hun studententijd begonnen met roeien. Met roeien is het mogelijk om in relatief korte tijd een hoog niveau te bereiken en zelfs door te dringen tot de internationale top. Voor de minder fanatieke roeiers is er het competitieroeien. Zij kunnen zo vaak trainen als ze willen en kunnen het hele jaar door wedstrijden starten. Verder zijn er tal van commissies en genootschappen waarin je jezelf kan ontplooien. De combinatie van de enige echte studentensport met de gezelligheid van een eigen Sociëteit geeft Saurus een uniek karakter en maakt het tot een ijzersterk geheel. Echte vrienden maak je met je roeiploeg, commissie of genootschap.

Bezoekadres:
Bosscherweg 24

Postadres:
Postbus 175
6200 AD Maastricht
T 043-3233455
bestuur@msrvsaurus.nl
www.msrvsaurus.nl

 

Saturnus - Turnen
SaturnusHeb je ooit een salto willen doen? Zou je graag wat leniger willen worden? Heb je Epke op de Olympische Spelen gezien en zou je die oefeningen ook graag willen kunnen? Als het antwoord op een van deze vragen 'ja' is (of zelfs als het ‘nee’ is), dan zouden we je graag uitnodigen om met ons mee te komen turnen! Na het turnen zijn we inmiddels vaak te vinden in het nieuwe Sportcafé Time out om samen wat te drinken. Daarnaast organiseren we maandelijks leuke activiteiten, zoals ledenweekenden, filmavonden, samen uitgaan en nog veel meer. Verder doen we natuurlijk ook mee aan turngerelateerde activiteiten, zoals de studententurnwedstrijden. Ook hier kun je op alle niveau's meedoen. Kijk voor meer informatie op onze site!

Contactgegevens:
mstvsaturnus.bestuur@gmail.com
www.mstvsaturnus.nl

 

Stennis - Tennis
StennisWil jij (leren) tennissen? En dat combineren met gezelligheid? Kom bij Stennis! Denk aan Interne Winter Competitie, KNLTB Voorjaarscompetitie, Tossavond op woensdag, Nachttoernooi, het Stennis Open en niet te vergeten borrelen in de Ma van Sloun op donderdag. Als gezelligheidsactiviteiten hebben we veel feesten en uitjes! Daarnaast zijn er verschillende commissies waarbij je actief kunt worden en vele andere Stennissers leert kennen. Tennis én gezelligheid! Doen dus!

Postadres:
Postbus 616
6200 MD Maastricht
bestuur@mstvstennis.nl
www.mstvstennis.nl 

 

Studenten Golf Vereniging - Golfen
Studenten Golfvereniging“Golf and sex are the only things you can enjoy without being good at it.” Golfen is een aantrekkelijke sport die individuele- en sociale kenmerken perfect samenbrengt. De studentengolfvereniging biedt haar leden een zeer voordelig lessenpakket met aansluitende mogelijkheden voor het GVB (golfvaardigheidsbewijs), grote korting op greenfees en gratis oefenfaciliteiten. Tevens wordt er geparticipeerd in nationale en zelfs internationale toernooien. 

Bezoekadres:
Batterijstraat 2D
6211 SH Maastricht
T 06-15852529
info@sgvmaastricht.nl
www.sgvmaastricht.nl

 

Tiburon - Zwemmen
TiburonWil jij tijdens je studententijd ook lekker sportief bezig zijn? Blijf fit en kom zwemmen bij Tiburón! Elke maandag en donderdag avond hebben wij trainingen voor zowel gevorderden als beginners, iedereen is welkom. We verzamelen om 21:15 uur bij de klok op het Vrijthof om naar de training te fietsen. Daarnaast zijn wij ook regelmatig te vinden in de kroeg, op feesten en natuurlijk op onze vele gezellige activiteiten. Kortom, alles wat je wilt als student! Kijk voor meer informatie op www.mszvtiburon.nl

Contactgegevens:
MSZV Tiburón
Postbus 616
6200 MD Maastricht
www.mszvtiburon.nl
mszvtiburon@maastrichtuniversity.nl

 

Uros - Atletiek
Uros

Ben je geïnteresseerd in hardlopen of technische atletiek en houd je van een leuke activiteit op zijn tijd? Dan is MSAV Uros de perfecte vereniging voor jou! We trainen elke dinsdag en donderdag van 19:00 tot 20:30 op sportpark Jekerdal gelegen aan de Mergelweg 120. We beginnen altijd met een gezamenlijke warming up waarna de technische atletiek en de loopgroep opsplitsen. De technische atleten beoefenen de verschillende onderdelen van atletiek en de loopgroep gaat op dinsdag de heuvelachtige omgeving van Maastricht verkennen en op donderdag hebben ze een baantraining. De training is zowel toegankelijk voor beginners als voor gevorderden. Daarnaast organiseren we iedere week wel een leuke activiteit of borrel! Voor meer informatie zie onze website www.uros.nl of stuur een mailtje naar bestuur@uros.nl!

Bezoekadres:
Sportpark Jekerdal
Mergelweg 120 

Postadres:
Postbus 616
6200 MD Maastricht
bestuur@uros.nl
www.uros.nl

 

 UM Cheerleading Team - Cheerleaden

UM Chearleading Team

Dans, acrobatiek, adrenaline, tricking, gewichtheffen... Cheerleading heeft het allemaal! Een nieuwe vereniging met een nieuwe start,  op zoek naar nieuwe leden om ons team aan te vullen. Iedereen met motivatie is welkom, ongeacht de leeftijd en het skill niveau. Ga  de uitdaging aan en verleg met ons je grenzen!

 Postadres:

P. Debyeplein 15
6229 HA Maastricht
T: +31644375657
cheerleading.maastricht@gmail.com

 

 Maastricht Knights - Basketbal

Maastricht Knights Maastricht knights is een studenten-basketbal vereniging die de uitdaging aangaat om in de hoogste reeks van de Nederlandse competitie  terecht te komen. Buiten het sportieve gedeelte van onze vereniging proberen we ook samen veel plezier te maken op onze wekelijkse  sociale gebeurtenissen, zoals samen NBA kijken of ons uitleven op een knallende K(nights)-party voor de feestbeesten. Je kan ons zien als  een grote familie waar jij wel absoluut deel van wilt uitmaken. 

 

Contact information:
M.S.B.V. Maastricht Knights
Postbus 616
6200 MD Maastricht
maastricht-knights.page.tl 
bestuur.maastrichtknights@gmail.com

 

Ultimaas - Frisbee

Ultimaas

Ultimate is een intensieve non-contact sport, zonder scheidsrechter, die gespeeld wordt met een vliegende schijf (ook “frisbee” genoemd). Twee teams van zeven spelers nemen het tegen elkaar op op een veld met de lengte van een voetbalveld, maar minder breed. Aan beide kanten van het veld is een endzone. Elk team verdedigt een endzone en ze scoren een punt als een van hun spelers de schijf vangt in de endzone van de tegenstander. Wie zijn wij? Ultimaas is een jonge ultimate vereniging die officieel is opgericht in 2014. We hebben nu ongeveer 30 leden en spelen in de Nederlandse competitie met een vrouwen, open en mixed team. In 2015, hebben we niet alleen GNSK (Nederlandse student kampioenschap) gewonnen, maar ook hebben drie van onze spelers het EK en WK U23 gespeeld met het Nederlands team. In juni 2016, zullen alweer drie van onze leden uitkomen op het allerhoogste niveau: het WK in Londen. Bij Ultimaas spelen topspelers en beginners in hetzelfde team, waardoor je als beginner van de besten kunt leren. We trainen twee keer per week (buiten tijdens het hele jaar en binnen in de winter). Deze trainingen zijn open voor spelers van alle niveau’s – met of zonder ervaring. Naast de trainingen, organiseren we social events en komen we ook samen in het park over te gooien. Als je interesse hebt, ontmoet ons bij SportsEvent!

Post adres:
P. Debyeplein
Postbus 616
6200 MD Maastricht
www.ultimaas.nl
ultimatefrisbeemaastricht@gmail.com

 

 Margrieten - Rugby

MargrietenBen je op zoek naar een uitdagende sport en een hoop gezelligheid op en naast het veld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn de Ma.R.Grieten (Maastrichtse Rugby Grieten) en we zijn op zoek naar enthousiaste, sportieve nieuwe leden om een nieuw team op te bouwen! Kom een keertje vrijblijvend met ons meetrainen, we weten zeker dat je er geen spijt van zult krijgen! Iedereen is welkom en ervaring is geen vereiste! Trainingstijden: dinsdag en donderdag van 18.45 uur t/m 20.45 uur.

Locatie:
Sportpark West, Negenputruwe 1, 6218 RA Maastricht
bestuur@margrietenrugby.nl
http://www.margrietenrugby.nl/
+31 6 57 62 73 93

INKOM 2017 - Day @ the Uni
INKOM 2017 - Day @ the Uni
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Welcome to Maastricht
INKOM 2017 - Welcome to Maastricht
INKOM 2017 - Mosae Master
INKOM 2017 - Mosae Master
IN.jpgKOM 2017 - Comedy Night
IN.jpgKOM 2017 - Comedy Night