Inkom

Selecteer uw taal

Wat is de INKOM?

De INKOM is de algemene introductieweek van Maastricht voor alle nieuwe studenten van Maastricht University en Zuyd Hogeschool. INKOM 2018 vindt plaats van 20 tot 24 augustus! Klik hier voor meer informatie.

INKOM & MECC Parties

Tijdens de INKOM worden er twee grote feesten gehouden: de MECC Parties. Deze feesten worden op dinsdag en vrijdag gehouden in het MECC Maastricht. Klik hier om de MECC Parties website te bezoeken!

Inschrijven?

Meedoen aan de INKOM 2018? Houd de Facebook en de website in de gaten wanneer de inschrijvingen open gaan.

Volg ons op Social Media

Like de INKOM en MECC Parties op Facebook om up-to-date te blijven van onze evenementen, winacties en meer...

Facebook INKOM Maastricht  Twitter INKOM  Instagram INKOM  YouTube INKOM 

PRE-INKOM PARTY

18 augustus vanaf 22.00

Hét moment is bijna daar…
Met nog 3 nachtjes slapen te gaan wordt het tipje van de sluier alvast opgelicht. Op 18 augustus om 22uur zullen de deuren van de StayOkay (Maasboulevard 101, Maastricht) open gaan en zullen de hitjes van DJ TwoSound door de zaal klinken. Afgewisseld met The Falcons, een studentencoverband die door heel Nederland reist om menig (aankomend)student te voorzien van een legendarische avond, zullen zij ons voorbereiden op de knallende afsluiter van deze officiële Pre-INKOM-party. DJ Timebeatz is hét schoolvoorbeeld van een ‘Legend of Tommorrow’. Waar hij in 2013 zijn eerste optreden heeft gegeven in het pittoreske Weert, heeft hij de afgelopen 4 jaar deze lijst aangevuld met onder andere het Muziekgebouw in Eindhoven en het Fortuna Stadion te Sittard. Verder is dit het eerste moment om je INKOM muntjes te kopen en lange rijen te vermijden. Komt allen en proost met de hele organisatie op de INKOM 2017!

Wat is de INKOM?

De INKOM is dé introductie week voor alle nieuwe studenten van de Universiteit Maastricht en de Zuyd Hogeschool. Tijdens deze week zullen tal van activiteiten plaatsvinden en alle studenten-, studie- en sportverenigingen zullen zich presenteren. Onder begeleiding van ouderejaars studenten zul je de stad leren kennen. Bovendien zullen er elke avond grote feesten worden georganiseerd met bekende artiesten. Na de INKOM zul je je thuis voelen in het studentenleven in Maastricht, en precies weten wat de stad je te bieden heeft!

Wat houdt de week in? 

Het INKOM programma is erg divers. Gedurende de week maak je kennis met alle facetten van het studentenleven. Aan iedereen is gedacht; zo is er o.a. een sportdag, een cultureel festival, een film, en natuurlijk elke avond een fantastisch feest. Voor het volledige programma kun je kijken op de pagina programma.

Wanneer is de INKOM dit jaar?

De INKOM zal plaatsvinden van maandag 20 augustus tot en met vrijdag 24 augustus 2018.


Lees het volledige artikel

Impressions

INKOM 2017 - Day @ the Uni
INKOM 2017 - Day @ the Uni
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Opening
INKOM 2017 - Welcome to Maastricht
INKOM 2017 - Welcome to Maastricht
INKOM 2017 - Mosae Master
INKOM 2017 - Mosae Master
IN.jpgKOM 2017 - Comedy Night
IN.jpgKOM 2017 - Comedy Night

In association with
our partners: